Νέο ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα με 284 νέους φορείς, ενώ καταγράφηκαν δύο ακόμη θάνατοι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

Την ίδια ώρα, τρία νέα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ανακοίνωσε το Συντονιστικό Κέντρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση και τα τρία προσήλθαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, μετά από συμπτωματολογία.

Παράλληλα, κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε εργαζόμενο στο Δικαστικό Μέγαρο Καρδίτσας και ειδικό κλιμάκιο χθες το πρωί, προχώρησε στην απολύμανση του κτιρίου. Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες, είχε σαν αποτέλεσμα να ληφθούν έκτακτα περιοριστικά μέτρα στο Νομό από το Σάββατο.

Πιο συγκεκριμένα: Απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί. Ανώτατο όριο 50 ατόμων για όλες τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις, εκτός από αυτές στις οποίες εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες, όπως για παράδειγμα στα εστιατόρια, τα θέατρα, τα σινεμά.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα