ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ
Ένας χαμός! Με το που τόλμησε να σκεφτεί και μόνο ο Ερντογάν να βγάλει πλοία στο Αιγαίο, η απάντηση υπήρξε άμεση και τρομακτικη! Χιλιάδες Ελληνες, άφησαν στην άκρη ο,τιδήποτε άλλο τους απασχολουσε, πήραν θέση μπροστά στα… πληκτρολόγια των κινητών και των υπολογιστών και μέσω των social media κατακεραύνωσαν και έτρεψαν σε φυγή τους αλλοεθνείς άπιστους!

Καραϊσκάκης Κολοκοτρώνης, Οδυσσέας Ανδρούτσος, Αθανάσιος Διάκος, ακόμη και οι πιο παλιοί, Μέγας Αλέξανδρος, Λεωνίδας κλπ, αναστήθηκαν… ιντερνετικώς και πήραν θέσεις μάχης! Αναλύσεις, σχέδια επιχειρήσεων για την επερχόμενη ναυμαχία, αλλά και την ανακατάληψη της Κωνσταντινούπολης!
Οι πιο δυναμικοί κι αυτοί που σε καιρό… ειρήνης διαδικτυακώς βρίσκονται στην διαδικασία του… “σ’ ευχαριστώ για την αποδοχή κούκλα”, δεν συμβιβάστηκαν με την κατάκτηση της Πόλης και έφθασαν μέχρι τα προάστια της Αγκυρας!

Αναβίωσε η μάχη του Αφιόν Καραχισάρ που είχε γινει το 1922, αλλά αυτή τη φορά με θριαμβευτική έκβαση για τα ελληνικά… στρατεύματα του facebook και του instagram! Τα βλέπει ο Κεμάλ Ατατούρκ από τα δώματα του παραδείσου του Αλλαχ και κλαίει με μαύρο δάκρυ!

Υπό αυτές τις συνθήκες φυσικά ο σουλτάνος άρχισε να ιδρώνει και να το ξανασκέφτεται! Με το που άνοιξε το κινητό και εισέπραξε αυτόν τον καταιγισμό πυρός, μαζεύτηκε! Σου λέει, που παω να τα βάλω μ’ αυτούς, θα με φάνε ζωντανό!!!

Οπότε σταδιακά μέσα στις επόμενες ημέρες ο τουρκικός στόλος θ’ αρχίσει ν’ αποσύρεται και φυσικά το σεισμογραφικό για το οποίο έγινε όλη αυτή η φασαρία, δεν θα προβεί ποτέ στις έρευνες που είχαν προαναγγελθεί στα ανοιχτά του Καστελόριζου!
Όταν άλλωστε μιλάμε για Καστελόριζο δεν μιλάμε για τυχαία περιοχή. Εκεί ξετυλίχθηκε και έμεινε στην ιστορία ο… πύρινος λόγος του George το 2009, εκεί έλαβε χώρα η ομιλία με την οποία η χώρα πέρασε και επισήμως στην περίοδο των μηχανισμών στήριξης (μνημόνια τα ονομάζουν οι λαϊκιστές) που την απογείωσαν!

Ο ίσκιος και μόνο του George είναι αποτρεπτικός παράγοντας για τους κατακτητές. Ασε που μπορεί να ξεπηδήσει πίσω από κανα βράχο με το κανό και να τους κόψει το αίμα!
Την ίδια ώρα με όλα τα παραπάνω, η πολιτική ηγεσία του τόπου και σύσσωμες οι πολιτικές παρατάξεις, κατέδειξαν σε όλους τους τόνους ότι δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους! Ο Βελόπουλος τους έφτασε μόνος του στα Δαρδανέλια! Να μην ξεχνάμε βεβαίως και τους συμμάχους μας. Η Μέρκελ έχασε τον ύπνο της να τηλεφωνεί στον Ερντογάν μέσα στα βαθιά μεσάνυχτα και να τον προειδοποιεί αυστηρά πως έτσι και κάνει καμια κουτσουκέλα την έβαψε!

Συμπέρασμα; Νικάμε αδέρφια…!!!