ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

Σας το γράψαμε από την προηγούμενη κλήρωση του Κυπέλλου! Αυτό το πάνελ που ανέλαβε φέτος τη διαδικασία σε live streaming από τα γραφεία της ΕΠΟ, δηλαδή ο Νίκας και η παρέα του, είναι οι άνθρωποί μας!!!

Κυρίως ο Νίκας! Μπορεί να εμφανίζεται με διαφορετικό πανοφώρι κάθε φορά (σακκάκι ή μπουφάν), αλλά το πουκάμισο παραμένει το ίδιο!!! Κι όσο επιμένει σ’ αυτή την ενδυματολογική επιλογή, τόσο οι κληρώσεις για την Αναγέννηση είναι πολύ καλές!

Η απόδειξη ήλθε χθες! Η μοναδική ομάδα της Γ’ Εθνικής που συμμετέχει στη φάση των “16” είναι ο Αγιος Νικόλαος! Ε, αυτή προέκυψε ως ο αντίπαλος της δικής μας, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι της super league 2 θα κοντραριστούν με μεγάλους της πρώτης κατηγορίας με λίγες ασφαλώς ελπίδες να περάσουν!

Βλέπεις Νίκας είναι καλό! Και τον θέλουμε μέχρι τον… τελικό με το ίδιο πουκάμισο!!! Πέρα από την πλάκα, δεν θα μπορύσε να έχει καλύτερη εξέλιξη ο θεσμός του Κυπέλλου! Πέρα από το γεγονός ότι ήδη η Αναγέννηση έκανε τρεις μεγάλες προκρίσεις, της παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία να γράψει ιστορία και να περάσει στους “8”, κάτι που αν συμβεί θα είναι για πρώτη φορά στα χρονικά!!!

Βέβαια επειδή χθες με το που έγινε γνωστός ο αντίπαλος, επικράτησε ένας σχετικός ενθουσιασμός (και δικαιολογημένα), θα πρέπει να βάλουμε λίγο “φρένο”! Ναι, το δίχως άλλο η κλήρωση είναι καλή. Άλλο, όμως, η διαδικασία με τα μπαλάκια κι άλλο η μπάλα που κυλάει στο χορτάρι!

Άλλωστε το ίδιο αισθάνονται και στον Άγιο Νικόλαο! Οτι η κλήρωση είναι καλή! Απέφυγαν τους μεγάλους της super league1 και έπεσαν με μια ομάδα της δεύτερης εθνικής. Οπότε, δικαιούνται κι αυτοί να κάνουν όνειρα!

Ας τα βάλουμε, λοιπόν, σε μια τάξη τα πράγματα. Οντως η Αναγέννηση έχει μπροστά της μια μοναδική ευκαιρία να διακριθεί στο Κύπελλο και να κάνει ο,τι δεν έκανε ποτέ! Οντως το εισέπραξαν άπαντες με περίσσια ικανοποίηση και το κίνητρο πλέον μεγαλώνει ακόμη περισσότερο!

Πολύ σωστά, όμως, ο πρόεδρος και ο προπονητής της Αναγέννησης με το που έγιναν χθες τα σχετικά τηλεφωνήματα για σχολιασμό της κλήρωσης, υπογράμμισαν ότι μέχρι να φθάσουμε στα ματς με τον Άγιο Νικόλαο, έχουμε “καυτό” πρόγραμμα για το πρωτάθλημα!

Αλμωπός Αριδαίας την Κυριακή σ’ ενα παιχνίδι ιδιαίτερα επικίνδυνο και στη συνέχεια μέσα σε διάστημα τεσσάρων μόλις ημερών δυο θεσσαλικά ντέρμπι με Νίκη Βόλου (εκτός) και Ολυμπιακό Βόλου (εντός)!!! Οπότε δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να μιλάμε για τους αγώνες με τον Άγιο Νικόλαο!

Όταν θα έρθει η ώρα θα τους  χαρούμε. Διότι περι γιορτής πρόκειται που μάλιστα συνδυάζεται πολύ ωραία πλέον όπως εξελίχθηκε η κατάσταση και με ένα σοβαρό ενδεχόμενο μεγάλης διάκρισης!

Αν όλα πάνε καλά, η ρεβάνς με τον Αγιο Νικόλαου παραμονές Χριστουγέννων θα αποτελέσει ένα ωραίο… Αναγεννησιώτικο ρεβεγιόν στο Δημοτικό Στάδιο!

Μέχρι τότε, όμως, έχουμε δρόμο…

——————————-

«Η αξία της ζωής μετριέται με την ωραιότητά της κι όχι με το μήκος της»

Πλούταρχος