Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα από την πολύ καλή εμφάνιση και νίκη επί της Λάρισας, η Αναγέννηση παρουσίασε νέο καλό δείγμα γραφής επικρατώντας στο δεύτερο συνεχόμενο φιλικό θεσσαλικό ντέρμπι που έγινε το βράδυ στο Στάδιο των Τρικάλων με το ευρύ  4-0.

Για μια ακόμη φορά οι “κιτρινόμαυροι” του Περικλή Αμανατίδη παρουσίασαν καταρχήν την αγωνιστική τους φιλοσοφία, που είναι το ποδόσφαιρο κυριαρχίας, έχοντας πολλές επιλογές και τρόπους ανάπτυξης και εν συνεχεία ζέσταναν και πάλι την αμτόσφαιρα και τον κόσμο τους που έδωσε το παρών στην εξέδρα και πανηγύρισε έντονα τη νίκη και την έξοχη εμφάνιση, μιας και το ματς παρότι φιλικό, είχε έντονα τα στοιχεία του Θεσσαλικού ντέρμπι όπως συμβαίνει πάντα σ’ αυτές τις αναμετρήσεις.

Μόλις στο 7′ ο Κλάους Αθανασιάδης πέτυχε το 1-0 με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Σταμόπουλου, ενώ στο 59′ ο Ξέρρας πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με τακουνάκι γράφοντας το 2-0!

Το 3-0, ήλθε από τον Μπραμπίγια στο 69′ με σουτ εξω από την περιοχή για ν’ ακολουθήσει δύο λεπτά αργότερα από τον ίδιο το 4-0 μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους!

Αυτό που κρατάνε στην Αναγέννηση πέρα κι από την εμφατική νίκη, είναι η καλή λειτουργία του συνόλου που μάλιστα δεν επηρεάστηκε καθόλου από τις αλλαγές σε πρόσωπα που έγιναν σε σχέση με το φιλικό της Κυριακής με τη Λάρισα.

Αλλωστε φαίνεται πλέον δια γυμνού οφθαλμού πως η ομάδα της Καρδίτσας διαθέτει δύο τουλάχιστον ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση με την καταπληκτική μεταγραφική δραστηριότητα που επέδειξε.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: (Αμανατίδης) Θεολόγης, Καρανίκας (81′ Μπακρατσάς), Σταμόπουλος (46′ Μπραμπίγια), Γκόλιας (79′ Ανδρέου), Κοτσώνης (46′ Λαρέα), Λαγός (81, Γκουγκούδης (81′ Ζάγκος), Πολίτης (74′ Γκινή), Μπενγκόα, Ξέρρας, (64′ Λώττας), Αθανασιάδης (46′ Μπιανκόνι)
ΤΡΙΚΑΛΑ (Μπίλλης): Γκάρας, Ντιαλόσι, Μπαράτα (65′ Ελευθεριάδης), Ευθυμίου, Κεχαγιάς (83′ Νίζιτς), Νιάρος (89′ Μυλοπουλος), Πέλκας (65′ Οντίνο), Ριζογιάννης, Σανδραβέλης (72′ Μανίσογλου), Χειρίτραντας, Μπαξεβάνος.

Δείτε στο παρακάτω χορταστικό βίντεο τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της φιλικής Θεσσαλικής κόντρας