Έργα οδικής ασφάλειας σε πέντε άξονες της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πιο συγκεκριμένα, η οικονομική επιτροπή ενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση Οδοστρώματος ασφαλτοστρωμένων δρόμων αρμοδιότητας Π.Ε. Καρδίτσας», συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το έργο προβλέπει ασφαλτόστρωση, διαγράμμιση οδοστρώματος και τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης σε 5 άξονες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας και συγκεκριμένα στους δρόμους: Καρδίτσα-Λάρισα, Καρδίτσα-Νέο Μοναστήρι, στο οδικό κύκλωμα της λίμνης Πλαστήρα, στο οδικό κύκλωμα Ανατολικής-Δυτικής Αργιθέας και στο δρόμο Καρδίτσα-Μουζάκι.

«Με στρατηγικό σχέδιο και προγραμματισμό, συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στους δρόμους ευθύνης μας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Είμαστε παρόντες με τα έργα μας, δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις, όπου υπάρχει ανάγκη. Τα έργα είναι τα μόνα που λένε την αλήθεια, βελτιώνοντας την καθημερινότητα του πολίτη, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και ενισχύοντας την πραγματική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.