Την αλλαγή της διοίκησης άμεσα ζητούν με ανακοινώσεις τους οι φίλαθλοι της Αναγέννησης.

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ULTRAS GATE 3 και η ΛΕΦΑΚ. Αναλυτικά αναφέρουν.

ULTRAS GATE 3

«1904 – 2020:Στο πέρασμα των χρόνων όσοι ακολούθησαν αυτή την ομάδα νιώσανε όλα τα συναισθήματα χαρές, λύπες και πολλά άλλα.. Όσοι περάσανε απο το σύλλογο άλλοι πρόσφεραν πολλά, άλλοι λίγα, κάποιοι με θετικό αποτέλεσμα και κάποιοι με αρνητικό , όλοι προσπαθήσανε.. Φρένο όμως σε μια νέα προοπτική και να χάσει η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μια κατηγορία δεν έβαλε κανένας.. Μάλιστα σε ένα κλίμα που όλη η Καρδίτσα θέλει αλλαγή Διοίκησης… Έγινε η προσπάθεια που έγινε στο Α τοπικό δεν είχαμε το κατάλληλο αποτέλεσμα και βρέθηκε μια ευκαιρία να μην χαθεί η χρονιά. Ο κόσμος της πόλης έχει ήδη αποφασίσει.

ΥΓ:Αν χαλάσει η συμφωνία που έγινε για οποιαδήποτε λόγο τότε η νέα χρονιά θα είναι δύσκολη για όλους μας. Το κρίμα στο λαιμό σας.»

ΛΕΦΑΚ

«Συνέλευση και αλλαγή σελίδας εδώ και τώρα!!!

Εδώ και πάνω από έναν αιώνα στην αγαπημένη μας “γιαγιά” έγιναν πολλές διοικητικές προσπάθειες άλλες επιτυχημένες άλλες όχι, άλλες με αγνά κίνητρα άλλες όχι, καμία όμως δεν μπήκε εμπόδιο σε κάτι καλύτερο. Μια από τις προσπάθειες ήταν και η φετινή, για την όποια σε καμία περίπτωση δεν είμαστε αχαριστοι γιατί ξοδεύτηκε κόπος και χρήμα, όπως έγινε και πέρσι και πρόπερσι και ούτω καθεξής.

Όλα όμως κάνουν τον κύκλο τους, άλλα μεγαλύτερο άλλα μικρότερο κι εφόσον η νυν διοίκηση δεν φαίνεται να έχει κάποιο πλάνο για τη συνεχεία κι εφόσον υπάρχει κάτι καινούριο που δημοσίως κι επωνύμως προτείνει κάτι καλύτερο, κανείς και τίποτα δεν πρέπει να μπει εμπόδιο στην άνοδο της ομάδας.

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θέλει διοικητική αλλαγή και κανείς περαστικός δεν έχει δικαίωμα να το αγνοήσει αυτό γιατί θα αναλάβει τις ευθύνες του και θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του.

Υ.Γ. Άμεση αλλαγή σελίδας και σταδιακή επιστροφή εκεί που ανήκουμε!»