Το ήθελαν πολύ, δεν γινόταν με τίποτα να φανούν ασυνεπείς στο ραντεβού με την ιστορία και όταν έφθασαν στο μεγάλο στόχο το χάρηκαν με την ψυχή τους!

Ο λόγος για τους παίκτες, τους προπονητές, τους διοικούντες και φυσικά τους φιλάθλους της Αναγέννησης που βίωσαν ιστορικές στιγμές το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου!
Οπως το είχαμε προαναγγείλει οταν στην κλήρωση για τη φάση των “16” εβγαιναν τα ζευγάρια και μαθαίναμε οτι αντίπαλος θα είναι ο Αγιος Νικόλαος με τον αγώνα ρεβάνς στο Στάδιο!

Τότε, στο “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ” γράφαμε (δείτε ΕΔΩ) ότι θα κάνουμε ένα… χριστουγεννιάτικο Αναγεννησιώτικο ρεβεγιόν και πράγματι αυτό συνέβη προχθές σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα!
Κεντρικά πρόσωπα σ’ αυτό το “κιτρινόμαυρο” πάρτι ασφαλώς οι παίκτες της Αναγέννησης που όπως προαναφέραμε το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Έγραψαν μια πολύ σπουδαία σελίδα στο μεγάλο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου με την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδος, έδωσαν μοναδικά συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και περηφάνιας σε χιλιάδες συντοπίτες.

Σ’ αυτούς άλλωστε τη χάρισαν αυτή την επιτυχία μέσω των δηλώσεων του προπονητή τους Περικλή Αμανατίδη, στο τέλος του αγώνα με τον Αγιο Νικόλαο στον οποίο η επιτυχία συνοδεύτηκε με ένα θριαμβευτικό 5-0…

Θ.Κ.