Αγαπητοι συνδημοτες

Επικοινωνω σημερα μαζι σας για να σας ενημερωσω ότι θα ειμαι ξανα υποψηφιος Δημοτικος Συμβουλος με τον συνδυασμο <<Δυνατη Καρδιτσα >> με υποψηφιο Δημαρχο τον Κωστα Παπαλο στις επικειμενες Δημοτικες εκλογες για τον Δημο Καρδιτσας.

Η πολυχρονη και διαχρονικη εμπλοκη μου με τα πολιτικα , κοινωνικα και αθλητικα δρωμενα ,η εθελοντικη μου προσφορα μεσα από συλλογους και γενικα η ενασχοληση μου με τα κοινα ,μου επιτρεπει να απευθυνθω σε ολους εσας και να ζητησω την στηριξη σας για να συνεχισω την προσφορα μου στην Τοπικη Αυτοδιοικηση.

Υποσχομαι ότι θα ειμαι παντα διπλα στους συμπολιτες μου για την επιλυση των καθημερινων προβληματων , αλλα και ότι θα συμβαλλω στην προσπαθεια για συνεχιση της αναπτυξιακης πορειας του Δημου μας.

Θεωρω τον Κωστα Παπαλο ως ένα συνετο , εντιμο και ανιδιοτελη ανθρωπο .

Κατά την διαρκεια της συνεργασιας μας τοτε που αυτος ηταν Δημαρχος Καρδιτσας και εγω Αντιδημαρχος διαπιστωσα τις αρετες και ικανοτητες του και εκτιμω ότι θα είναι παλι ο νεος Δημαρχος μας γιατι η πολη τον χρειαζεται .

Με την συμβολη δε των εμπειρων αλλα και των νεων αξιων στελεχων που επελεξε είναι βεβαιον ότι ο Δημος μας θα αναπτυχθει ακομη περισσοτερο .

Με τιμη

Ο υποψηφιος Δημοτικος Συμβουλος

της Δυνατης Καρδιτσας

Θανασης Μπουραζανης