“Το κύριο γνώρισμα του πολίτη είναι η συμμετοχή στην άσκηση εξουσίας”!!!

Έχοντας στη σκέψη μου τη ρήση του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου Αριστοτέλη, αποφάσισα για μια ακόμη φορά να ζητήσω την ψήφο σας. Την ψήφο των συμπολιτών μου από κάθε πολιτικό χώρο, γιατί τα προβλήματα που βιώνουμε όλοι μας καθημερινά, είναι κοινά. 
     Η απόφασή μου να κατέλθω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Βασίλη Τσιάκου, είναι απολύτως συνειδητή και στηρίζεται στο γεγονός ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα ο τόπος μας», πέρα από κόμματα και εξαρτήσεις, είναι ένας ικανός αυτοδιοικητικός, που επί εννέα συναπτά έτη δίνει πετυχημένες εξετάσεις στο τιμόνι της Αντιπεριφέρειας και έχει την εμπειρία, τη γνώση, τη δύναμη να δώσει νέα πνοή στο δήμο Καρδίτσας και να αλλάξει τον τόπο μας προς το καλύτερο. 
 Έχοντας και ο ίδιος μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση,
απέδειξα πως και θέλω και μπορώ να προσφέρω
 στα κοινά της πόλης μας εκ νέου, με γνώσεις, νέα δυναμική και διάθεση προσφοράς, για να μεταμορφώσουμε την Καρδίτσα στην πόλη της καρδιάς μας.
 Μπορούμε, με συγκεκριμένο όραμα και σχέδιο, να καλύψουμε το έδαφος που χάσαμε τα τελευταία χρόνια. Μπορούμε και θέλουμε να φτιάξουμε την Καρδίτσα των επόμενων δεκαετιών, στην οποία θα έχουμε μέλλον και εμείς και τα παιδιά μας. 
Από εσάς ζητάμε να μας στηρίξετε με την ψήφο σας.