Αυτό πραγματικά είναι από τα… άγραφα! Κι έρχεται να προστεθεί σε όσα απίστευτα και τραγικά έχουν συμβεί στην πλάτη της Αναγέννησης τα τελευταία χρόνια και τα οποία όχι μόνο την έχουν καταποντήσει, αλλά δεν την αφήνουν να… πάρει ανάσα!

Πάνω που ο λαοφιλής σύλλογος του νομού μας έβρισκε τα πατήματά του, πάνω που ετοιμάζονταν με νέες προσθήκες παικτών, νέα τεχνική ηγεσία και αναδιοργάνωση του τιμ να εισέλθει στο πρωτάθλημα (ξεκινάει την μεθεπόμενη Κυριακή) της Γ’ Εθνικής για να διεκδικήσει την άνοδο, έφθασε ένα έγγραφο από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που έχει κάνει έξω φρενών, τόσο τους διοικούντες, όσο βεβαίως και όλο τον κόσμο!

Συγκεκριμένα η ΕΠΟ με επιστολή που κοινοποίησε και στην ΕΠΣ Καρδίτσας αναφέρει ότι η Αναγέννηση δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αφού δεν κατέθεσε εγκαίρως τη δήλωση αλλά και την εγγραφή της στο Αθλητικό Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης μόλις πληροφορήθηκε από τον Δημήτρη Σακελλάρη και έλαβε γνώση της επιστολής, ήλθε εσπευσμένα χθες το απόγευμα στην Καρδίτσα (απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους εκτός πόλης) και επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ Αλέξανδρο Σφήκα!

Στην επικοινωνία που είχαμε έκανε λόγο για μια απίστευτη μεθόδευση φωτογραφίζοντας και τους συνδιεκδικητές του τίτλου της Γ’ Εθνικής, αλλά και πρόσωπα της ΕΠΟ που βρίσκεται ως γνωστόν σε μεταβατικό στάδιο μετά τις εκλογές και την αλλαγή διοίκησης!
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ σε επικοινωνία που είχαμε επίσης μαζί του, δήλωσε αιφνιδιασμένος και προανήγγειλε κινήσεις της Ενωσης προς την Ομοσπονδία!

ΝΤΡΟΠΗ
Αν όντως αφαιρεθεί από την Αναγέννηση η δυνατότητα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, γεγονός που θα σημάνει αυτομάτως τον εκ νέου υποβιβασμό της στο τοπικό, θα πρόκειται πραγματικά για μια ντροπιαστική κατάσταση, όχι μόνο γι’ αυτούς που πρωταγωνιστούν σ’ αυτή την ιστορία, αλλά και για τις αρχές του τόπου που θα πρέπει να αντιδράσουν άμεσα.
Σήμερα αναμένεται να υπάρχει συνάντηση του Παπαδημητρίου με τον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο για να δρομολογηθούν οι όποιες κινήσεις είναι να γίνουν για να αρθεί αυτή η τρομερή αδικία!

Αναμένεται ανακοίνωση της Αναγέννησης για όλα αυτά που έχουν συμβεί καθώς και κοινή συνέντευξη τύπου που μάλλον θα προγραμματιστεί στα γραφεία της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας.