Στην απολύμανση των οχημάτων που διαθέτουν, προχώρησαν οι ιδιοκτήτες ραδιοταξί της
Καρδίτσας. Η απολύμανση του στόλου πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην οδό Τρικάλων έξω από το Τμήμα Κτηνιατρικής Καρδίτσας.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων προχώρησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια με στόχο την προφύλαξη των οδηγών ταξί, των οικογενειών τους και των πελατών- επιβατών από τον κορωνοϊό.

Θα ακολουθήσουν επαναληπτικές απολυμάνσεις των οχημάτων όπως υπογράμμισε μιλώντας στο «Νέο Αγώνα» ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ραδιοταξί κ. Βασίλης Νταντάμης. Καλύπτουν το κενό της Πολιτείας Διευκρίνισε ότι το μέτρο αυτό θα έπρεπε να έχει ληφθεί από την πολιτεία, γιατί τα ραδιοταξί είναι οχήματα δημόσιας χρήσεως, υπογραμμίζοντας ότι το κενό αυτό καλύπτουν οι ιδιοκτήτες με ευαισθησία και σοβαρότητα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και έχοντας ισχυρή την αίσθηση ευθύνης.

«Στην πρώτη γραμμή» Η νέα κατάσταση που έχει διαμορφώσει η πανδημία και τα μέτρα αποτροπής εξάπλωσης του κορωνοϊού, έχουν περιορίσει στο ελάχιστο την κίνηση στα ραδιοταξί. Επί της ουσίας ο τζίρος είναι μηδενικός σημείωσε ο κ. Νταντάμης, εξηγώντας ότι τα ραδιοταξί παραμένουν στη θέση τους και στην πρώτη γραμμή, διότι οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες έχουν την ευσυνειδησία απέναντι στους πολίτες και αισθάνονται την υποχρέωση κάλυψης όποιων αναγκών προκύπτουν για τη μετακίνησή τους.

«Είμαστε στην πρώτη γραμμή» τόνισε και εξέφρασε τον προβληματισμό που επικρατεί στον κλάδο για την επόμενη ημέρα. Παρήγορο για τους επαγγελματίες του κλάδου, είναι ότι έχουν ενταχθεί στους ΚΑΔ με τα μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις και τα επαγγέλματα που πλήττονται από τον κορωνοϊό και αναμένουν τις λεπτομέρειες.