ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ
Κοντεύουμε στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, ξεκινά την προσεχή Παρασκευή το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της super league και την ίδια στιγμή στη… μαγική και εξωτική μας χώρα δεν γνωρίζουμε ποιες και πόσες θα είναι οι υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες! Μαζί με εμάς τους… ιθαγενείς, δεν γνωρίζουν και οι καθ’ ύλην ενδιαφερόμενες, δηλαδή οι ομάδες!!!

Αδιανόητο αλλά πραγματικό! Σουλατσάρουν πέρα – δώθε παραγοντίσκοι, υπουργοί πολιτευτάδες, κάνουν δηλώσεις, συνεδριάζουν ξανασυνεδριάζουν, φωτογραφίζονται, αλλά κανείς δεν γνωρίζει όχι μόνο το πότε θ’ αρχίσουν τα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά ούτε ποιοι θα συμμετέχουν σ’ αυτά!
Αν ξεκινήσουμε μια πρόχειρη έρευνα από την Ινδία, το Πακιστάν, φθάσουμε στις υποσαχάριες περιοχές της Αφρικής και στη συνέχεια ανέβουμε στη Γροιλανδία όπου έχουν τα ιγκλού οι Εσκιμώοι, δεν θα βρούμε πουθενά κάτι ανάλογο!!!

Ψάξτε όσο θέλετε κι αν βρείτε μία (μόνο μία λέμε) χώρα που διατηρεί οργανωμένο ποδόσφαιρο και παρατηρείται αυτό το φαινόμενο τηλεφωνήστε μας να το γράψουμε!
Και προσέξτε! Αγανακτούμε εμείς που είμαστε απ’ έξω. Φανταστείτε τα συναισθήματα διοικήσεων που όλο αυτό το διάστημα ξοδεύουν χρήματα και προσπαθούν να σχεδιάσουν τη χρονιά! Φανταστείτε πως νιώθουν αθλητές, προπονητές ομάδων που τη μία ημέρα ξυπνούν στη super league 2 και την άλλη στη football league!!!

Τα ίδια και χειρότερα κάθε χρόνο! Κουράστηκε η ψυχή μας! Ενα τσίρκο της πλάκας που υποτίθεται συγκροτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, με λογικές “εγώ να βολευτώ και όλοι οι άλλοι να πάνε να πνιγούν”! Με την πολιτεία όχι ανύπαρκτη, αλλά σε πρωταγωνιστικό ρόλο στις παραστάσεις αυτού του τσίρκου! Την ώρα, δηλαδή, που βγαίνουν οι κλόουν!

Ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα που εκπροσωπούν μεγάλες πόλεις της περιφέρειας περιμένουν… τα “τουίτ” του υφυπουργού! Τι… θα “τουϊτάρει” άραγε ο Αυγενάκης για την αναδιάρθρωση; Ξύπνησε καλά για να πάρει την απόφαση που μας βολεύει ή στραβοκοιμήθηκε και είναι σε κακή διάθεση;

Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις! Το ξαναγράψαμε με πολλές αφορμές! Τα τελευταία χρόνια, πέραν όλων των άλλων, στην Ελλάδα μας έκοψαν και το ποδόσφαιρο!
Πάντα βέβαια το “μπάχαλο” ήταν το σήμα κατατεθέν στο (κάποτε) δημοφιλές άθλημα, αλλά αυτά που γίνονται την τελευταία δεκαετία με τις συνεχείς αναδιαρθρώσεις, κι αυτό το απερίγραπτο “αλαλούμ”, δεν έχουν προηγούμενο! Και κάθε χρόνο γίνεται όλο και “καλύτερο” το έργο…
Περιμένουμε με ενδιαφέρον και καθηλωμένοι μπροστά στις οθόνες μας, την επόμενη παράσταση…

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Ένας “λεβέντης” από την Κρήτη συμμετέχοντας στο… πολιτιστικό ριάλιτι big brother που έφθασαν να το παρακολουθούν και 2,5 εκατομμύρια Ελληνες είπε: “Πάω κάθε μέρα σε μία (γυναίκα) να αδειάσω το πακέτο μου. Αν υπάρχει αντίρρηση μετά έχει βιασμό…”!!!

Σάλος
Προκλήθηκε σάλος και μετά από δημοσιεύματα αλλά και σχόλια στα Social media η παραγωγη του ΣΚΑΙ που φιλοξενεί αυτή την “πολιτιστική όαση” στο πρόγραμμά της, έδιωξε τον άντρακλα από το παιχνίδι!

Ανατριχιάσαμε!
Έσπευσαν, δε, να καταδικάσουν την τοποθέτηση παρουσιαστές, παραγωγοί, ενώ λέει αποχώρησαν προσβεβλημένοι και χορηγοί! Ανατριχιάσαμε από τα άμεσα αντανακλαστικά!

Αναρμόδιο
To καταπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι το ΕΣΡ μας ενημέρωσε πως δεν έχει τη δικαιοδοσία να παρέμβει για να επιβάλλει πρόστιμο διότι ο επίμαχος διάλογος μεταδόθηκε στο ιντερνετ άρα ειναι… αναρμόδιο!!!

Μόνο οι ποιοτικοί!
Έτσι πάμε παρακάτω. Μετά την αποχώρηση του “λεβέντη” αυτού άλλωστε, θα μείνουν μόνο οι… ποιοτικοί παίκτες! Που ταιριάζουν στα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτού του… αριστουργήματος!

Μόνο οι ποιοτικοί!
Δεν θα ξανακούσουμε τέτοιους διαλόγους! Θα το πάρουν προσωπικά οι ιθύνοντες του καναλιού! Αντί για βιασμούς και πακέτα οι ξεχωριστές αυτές προσωπικότητες που απέμειναν θα απαγγέλουν Καβάφη και Ελύτη και θ’ αναλύουν φιλοσοφικά ρεύματα του 19ου αιώνα…

Σε τι ακριβώς αποσκοπούν;

Πληροφορηθήκαμε ότι καποια μέλη της ΕΠΣΚ πήραν τις τελευταίες ημέρες τους δρόμους και “ενημερώνουν” φιλάθλους ότι δεν έχει αλλάξει η διοίκηση της Αναγέννησης, εκφράζοντας μάλιστα και απόψεις του στυλ ότι τον “Παπαδημητρίου τον έβαλαν μπροστά και κοροϊδεύουν τον κόσμο”. Γνωρίζουν τα υπόλοιπα μέλη της ΕΠΣΚ και ο πρόεδρος της Αναγεννησης τη δραστηριότητα αυτή; Είναι ενήμεροι κι αν ναι τι λένε περι αυτού; Και εν πάση περιπτώσει με ποια δικαιοδοσία και αρμοδιότητα μέλη του συμβουλίου της Ενωσης προβαίνουν σε τέτοιου είδους ενέργειες και σε τι ακριβώς αποσκοπούν; Δεν επιθυμούν την αλλαγή διοίκησης; Θα επανέλθουμε στο θέμα…

—————————————-

Η ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι λέει ο Βαρθακούρης για όλα αυτά;

ΤΟ ΡΗΤΟ: «Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους» – Χάρυ Τρούμαν, Αμερικανός πρόεδρος