ΤΙ ΑΛΛΟ που θα μπορούσαμε να γράψουμε για την Αναγέννηση; Υπάρχει κάτι που δεν το χουμε αναδείξει; Αφήσαμε τίποτα που να μην το αναλύσαμε και να μην το ψαχουλέψαμε σ’ όλες του τις πτυχές; Οχι! Τα χουμε γράψει και τα χουμε πει όλα!

Και μάλιστα – το σημαντικότερο – την ώρα που έπρεπε κι όχι παριστάνοντας τους Μετά Χριστόν προφήτες! Πριν αρχίσει η καταστροφή! ΚΑΙ προτάσεις καταθέσαμε πριν αρχίσει το… γκρέμισμα και το καμπανάκι του κινδύνου χτυπήσαμε δυνατά! Ποιο καμπανάκι δηλαδή… κουδούνια μεγάλα βαρούσαμε, σαν κι αυτά του φίλου μου του Μπαλακώστα!!! Την ώρα που δεν ακούγονταν “κιχ” εδώ σ’ αυτές τις στήλες και όπου αλλού έχουμε βήμα “ουρλιάζαμε”… ΠΡΟΣΕΞΤΕΕΕΕ….!!!

H ΜΕΓΑΛΗ πλάκα ποιά είναι; Οτι εκείνοι που ήπιαν το αμίλητο νερό στην διετία της απόλυτης καταστροφής, που έκαναν πως δεν άκουγαν και πως δεν διάβαζαν, εκείνοι που προσπαθούσαν να τα έχουν καλά με όλους και να μην μπουν στη διαδικασία της αντιπαράθεσης, που άφησαν απροστάτευτους ανθρώπους που λοιδωρήθηκαν και κατασυκοφαντήθηκαν τώρα αρχίζουν να μιλάνε!!!

ΘΑ ΜΑΣ βγουν κι απο πάνω δηλαδή!!! Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι! Ω χαίρε θράσος απύθμενο!!!! Ετσι όμως γίνεται σ’ αυτή εδώ τη μαγική χώρα, είναι χιλιοπαιγμένο το έργο και πονεμένη πολύ η ιστορία.

ΔΕΝ φτάνει που καταεξευτέλισαν την ομάδα οδηγώντας την σε πρωτοφανείς στην ιστορία της διασυρμούς, δεν φτάνει που την εξαφάνισαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας, δεν φτάνει που την έχουν ένα βήμα απο την απόσυρση απενεργοποιώντας τη για πρώτη φορά στην ιστορία της, καταθέτουν και… βαρυσήμαντες απόψεις στα σόσιαλ μίντια!

ΟΧΙ βέβαια πως περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Μια αυτοκριτική, μια συγγνώμη, έστω μια συναίσθηση της ευθύνης και της κατάστασης. Που τέτοια πράγματα… Ετσι γίνεται πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις στον ευλογημένο μας τόπο. Αυτοί που μιλάνε μετά την καταστροφή είναι εκείνοι που την δρομολόγησαν ή εκείνοι που ανέχθηκαν τους πρώτους που την προκάλεσαν.. Το ίδιο, λοιπόν, συμβαίνει και τώρα…

ΚΑΙ ΘΑ βγάλουν όλοι την εμπάθεια και το αχαρακτήριστο κόμπλεξ απέναντι σ’ αυτους που δικαιώθηκαν στις απόψεις τους ή σ’ αυτούς που στην ενασχόλησή τους με το ίδιο πράγμα είχαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες απο καταβολής του συλλόγου…

ΓΙΑ να το κλείνουμε και ενόψει του νέου πάτου (ατέλειωτος είναι) που έχουμε μπροστά μας να υπενθυμίσουμε προς όλους τους… ανησυχούντες πως όσοι έφθασαν την Αναγέννηση στα ύψη από το ‘11 μέχρι το ‘17 πήγαν οριστικώς σπίτι και δεν έχουν σκοπό να ξαναγυρίσουν. Ολη, η… δόξα, λοιπόν σας ανήκει!!!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Που ακριβώς, είπαμε, ότι προπονείται η Αναγέννηση;

ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Χαϊδέψτε έναν κύκλο και θα γίνει φαύλος»

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΙΟΝΕΣΚΟ – ΓΑΛΛΟΡΟΥΜΑΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Τσιμουδιά λοιπον! Οχι μόνο κατα τη διάρκεια της περσινής σεζόν που γινόταν τα όργια εις βάρος της ομάδας από το “επενδυτικό fund”, αλλά και φέτος από τον Ιούλιο και μετά που ο σχεδιασμός ήταν ανάλογος των παραστάσεων του θρυλικού διεθνούς φήμης τσίρκου MEDRANO!

Δεν ακούστηκε ούτε κουβέντα, ούτε μια δόση κριτικής, ενώ τις προηγούμενες περιόδους που η ομάδα οργίαζε στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, γινόταν το “ελα να δεις”.  Κι όχι κριτική καλοπροαίρετη για να διορθωθούν οι όποιες ατέλειες, αλλά πόλεμος με όλη τη σημασία της λέξης.  Και φθάσαμε στην σημερινή κατάντια. Για την οποία δεν φταίει φυσικά κανείς.

Ο… κακός μας ο καιρός είναι η αιτία…!!!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ