Στα ματς της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έχουν στραμμένη την προσοχή τους ΑΟ Σελλάνων και Ατρόμητος Παλαμά που πλαισιώνουν τον 3ο όμιλο.
Η ομάδα του Προαστίου ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας φετινό ματς την προσεχή Κυριακή, με αντίπαλο τον Ερμή Αμυνταίου από την περιοχή της Φλώρινας.

Η νίκη επί των Μετεώρων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσει με όπλο την καλή ψυχολογία να κάνει ο 2/2 στο πρωτάθλημα. Αν και δεν έχει βρει τα ανάλογα ”πατήματα” τη δεδομένη στιγμή μετρούν οι βαθμοί. Η προετοιμασία συνεχίζεται για τον Γιάννη Μπουρνάκα και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Ο Ατρόμητος ετοιμάζεται για την πρώτη του φετινή έξοδο στο πρωτάθλημα , αγωνιζόμενος την Κυριακή στο Δίον, με το Δία. Για την ομάδα της Πιερίας είναι το πρώτο φετινό ματς καθώς είχε ρεπό στην πρεμιέρα.

Η Παλαμιώτικη ομάδα έχει αφήσει πίσω της το αποτέλεσμα της πρεμιέρας και την ισοπαλία με την Ελασσόνα και θα ψάξει να αναπληρώσει τους χαμένους βαθμούς στο επερχόμενο ματς. Ο Τάκης Παραφέστας συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Δ.Φ.