Συνεχίζονται σήμερα το απόγευμα οι υποχρεώσεις του ΑΣΚ στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 όπου θα υποδεχθεί στο μεγάλο κλειστό της πόλης μας τον Οίακα Ναυπλίου για την 7η αγωνιστική.

Στόχος των «κυανόλευκων», είναι η επιστροφή στις νίκες, αφού στα δυο πρώτα ματς μετά τη διακοπή, ο Α.Σ.Κ. γνώρισε ισάριθμες ήττες και φάνηκε αρκετά επηρεασμένος από την πολύμηνη αποχή. Οι απουσίες, αλλά και η έλλειψη λύσεων στα τελευταία λεπτά των αγώνων, στέρησαν από την ομάδα τη δυνατότητα να μπει με το δεξί στο δεύτερο και κύριο μέρος του πρωταθλήματος.

Όμως ο δρόμος είναι ακόμη πολύ μακρύς στο πρωτάθλημα και υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ανάκαμψης. Το Σάββατο, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας έχει να ξεπεράσει την κούραση από τα συνεχόμενα ματς, αλλά και την αντίσταση του Οίακα Ναυπλίου, που έρχεται πάνοπλος και ξεκούραστος στην Καρδίτσα, αφού η ομάδα της Αργολίδας δεν έχει ακόμη αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Ο Οίαξ Ναυπλίου, μετρά δυο νίκες και δυο ήττες μέχρι τώρα, ενώ ο κόουτς Χάρης Κουλουριώτης στηρίζει πολλά στον άλλοτε διεθνή Μιχάλη Πελεκάνο, αλλά και στους πολύ έμπειρους Κουμπούρα και Καλλινικίδη. Ο σκόρερ Σιμιτζής, αλλά και οι νεαροί και ταλαντούχοι Παπαφλωράτος, Σκορδάς και Βύρλας συμπληρώνουν τις βασικές επιλογές μιας ομάδας με εμπειρία και δυνατότητες.

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων γίνεται ο αγώνας, όμως όλοι οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα από το κανάλι του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας στο youtube. Ο αγώνας  (5 μ.μ.) θα είναι διαθέσιμος για όλους στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=XNENOiaVoCA

Διαιτητές της συνάντησης, έχουν οριστεί οι κ.κ. Τσιρτσιμάλης, Μπακάλης και Ι.Αγραφιώτης.