ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

Από την στιγμή που παρουσιάστηκε ενδιαφέρον για τα διοικητικά της Αναγέννησης, βλέπουμε πάλι διάφορα… “αεροπλανικά”! Εκεί που κάποιοι είχαν πιει το αμίλητο νερό, τώρα λες και έφαγαν… καναβούρι δεν λένε να βγάλουν γλώσσα μέσα! Έμαθαν, μάλιστα και το ιντερνετ και νομίζουν ότι γράφοντας κάτι τους ακούει με προσήλωση όλη η… υφήλιος!!!
Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία αναπαραγωγής για όσα “πυροβολούν” τώρα τελευταία διάφοροι, ούτε βεβαίως να ασχοληθούμε σοβαρά με τα… σενάρια που αναπτύσσονται κάθε φορά!

Πάμε παρακάτω. Εκεί δηλαδή που αν δεν προσέξουμε και πάρουμε λάθος κατεύθυνση, θα πέσουμε στο… γκρεμό! Η μάλλον θα κολλήσουμε για τα καλά στο βάλτο γιατί στο γκρεμό όπως είναι γνωστό έχουμε πέσει πέρσι τον Ιανουάριο όταν εξαφάνισαν την ομάδα από το χάρτη του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το έχουμε αναλύσει πολυπλεύρως το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται και πλέον δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Είναι απλά τα πράγματα. Από την στιγμή που εκφράστηκε ενδιαφέρον έντονο από τον κ. Παπαδημητρίου με συγκεκριμένη προοπτική, πλάνο και στόχους για την επόμενη μέρα της ομάδας, πρέπει να προχωρήσει στο δια ταύτα!

Δηλαδή να πάρει ή όχι την έγκριση και το “πράσινο φως” από τον κόσμο. Αυτή είναι η νορμάλ διαδικασία, το γνωρίζουν άπαντες κι αυτή πρέπει να ακολουθηθεί! Δεν υπάρχει, λοιπόν, κανένας λόγος να χαθεί κι άλλος χρόνος!
Όσο για τη σημερινή διοίκηση του κ. Καραμπέκου, αν έχει σκοπό να συνεχίσει στα ηνία, δεν έχει παρα να παρουσιάσει το πλάνο της στον κόσμο. Να δώσει τη δική της προοπτική αν το επιθυμεί. Για την ώρα ενώ έχουν περάσει δύο μήνες από την απόφαση της ΕΠΟ (30 Απριλίου) δεν το έχει κάνει…

Θυμίζουμε επίσης ότι από χθες εισήλθαμε στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού. Στο μήνα Ιουλιο ή αλλιώς… Αλωνάρη! Κι επειδή, επαναλαμβάνουμε, οι ψυχικές αντοχές για να παρακολουθήσουμε άλλο ένα σίριαλ με την Αναγέννηση μάλιστα καρφωμένη στο τοπικό, εχουν σωθεί προ πολλού, δεν έχουμε σκοπό να μακρύνουμε κι άλλο από την πλευρά μας τη συζήτηση!

Τη θέση μας την καταθέσαμε ευθέως και δίχως περιστροφές και “μουκου μουκου”! Είμαστε υπέρ της λογικής. Μιας κατάστασης, δηλαδή, που θα βγάλει άμεσα την ομάδα από το βάλτο και θα δώσει προοπτική πρωταθλητισμού στη Γ’ Εθνική και ανόδου στη νέα αγωνιστική περίοδο για την επιστροφή στο προσκήνιο!

Γύρω απ’ αυτή την προοπτική μπορούν να συνταχθούν άπαντες όσοι αγαπούν την Αναγέννηση και θέλουν την πρόοδο της περιοχής τους. Δεν είναι ώρα ούτε για εσωστρέφεια, πολυ δε περισσότερο για αντιπαραθέσεις, καθώς μόνο με συσπειρωτική διάθεση μπορεί ν’ αλλάξει η κατηφορική πορεία…

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Θα είναι πραγματικά πολύ άσχημο με την Αναγέννηση στο τοπικό να προκύψει έως και αντιπαράθεση στις πλάτες της! Μας ακούνε παρά έξω και σταυροκοπιούνται! Ας φροντίσουν όσοι έχουν την ευθύνη των αποφάσεων, να το τελειώνουν το “έργο” όσο το δυνατόν το συντομότερο γιατί όλα αυτά βουλιάζουν ακόμη περισσότερο την ομάδα στην ανυποληψία!

Απλά
Απλά είναι τα πράγματα όπως γράφουμε και δίπλα. Οποιος θέλει να διοικήσει, παρουσιάζει το πλάνο και τις θέσεις του στον κόσμο και προχωράει. Γούστο τώρα να ζησουμε και κανέναν… ανταγωνισμό για το ποιος θ’ αναλάβει την ομάδα;

Χορτάσαμε
Με σεβασμό στα πρόσωπα και στο δημόσιο διάλογο πρέπει να τοποθετείται όποιος τοποθετείται. Απο κει και πέρα δεν είναι ώρα για περισσότερο κουβεντολόι! Χορτάσαμε απ’ αυτό τώρα δύο – τρία χρόνια με τα γνωστά θλιβερά αποτελέσματα.

Πράξεις…
Η ώρα προσφέρεται για πράξεις! Συγκεκριμένες και ουσιαστικές. Και πράξεις θα κάνουν αυτοί που έχουν την ευθύνη των αποφάσεων. Πιστεύουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και όλα θα εξελιχθούν όπως πρέπει. Θα είναι πραγματικά τραγικό να μη βρεθεί άκρη…

Προοπτική
Ακόμη πιο τραγικό θα είναι ενώ παρουσιάζεται μια προοπτική μέσα στη θολούρα που επικρατούσε για άμεση επάνοδο του συλλόγου και αλλαγή πορείας, να κάνουμε ο,τι μπορούμε να την αποδομήσουμε και να την αναστείλουμε. Αν καταφέρουμε κι αυτό είμαστε για βραβείο!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ: Τώρα θυμήθηκαν όλοι να μιλήσουν για την Αναγέννηση;

ΤΟ ΡΗΤΟ: «Ποτέ δεν διαλέγει μια άποψη. Απλώς φοράει οποιαδήποτε τυχαίνει να είναι στη μόδα» – Λέων Τολστόι, Ρώσος συγγραφέας