H επιστροφή του Νίκιτς στην Αναγέννηση είναι γεγονός καθώς ο έμπειρος Σέρβος μέσος μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των “κιτρινόμαυρων” Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενσωματώθηκε στην ομάδα και πήρε μέρος στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση που έγινε στο “Γιώργος Μπαζής” στο Σταυρό… Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα συνάντησε παλιούς γνωστούς από το πρώτο πέρασμά του στην Καρδίτσα, ενώ έτυχε θερμής υποδοχής από τους φιλάθλους που με αναρτήσεις τους στα social media και με ανακοινώσεις τον καλωσόρισαν.

Οπως γράψαμε και στο χθεσινό φύλλο, ο Νίκιτς είναι από τους πλέον αγαπητούς παίκτες που πέρασαν διαχρονικά από την Αναγέννηση και ο ίδιος άλλωστε είναι πολύ χαρούμενος που θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της. Ο Σέρβος είναι σε πολύ καλή κατάσταση (φροντίζει άλλωστε τον εαυτό του πάρα πολύ) και πιστεύεται ότι θα βοηθήσει σημαντικά τους “κιτρινόμαυρους” στη νέα προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο φακός του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” βρέθηκε και χθες στο προπονητήριο της Αναγέννησης και απαθανάτισε κάποιες στιγμές με τον Νίκιτς να φοράει ξανά τα κιτρινόμαυρα…

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η προετοιμασία συνεχίζεται στο μεταξύ για δεύτερη εβδομάδα και οι ρυθμοί όσο κυλούν οι μέρες ανεβαίνουν. Ο Μιχάλης Ζιώγας και το επιτελείο του έχοντας υπόψιν πλέον και τις εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, δουλεύουν αναλόγως ώστε σιγά – σιγά άπαντες να φθάσουν στο επιθυμητό σημείο για μια ομάδα που θα μπεί στο νέο πρωτάθλημα όχι για να περάσει απαρατήρητη αλλά να διεκδικήσει τον τίλο.