Προβληματισμός επικρατεί και σε επιπεδο υγειονομικών αρχών Θεσσαλίας από την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες ημέρε, ιδιαίτερα σε Βόλο και Λάρισα και για το λόγο αυτό ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστος μόλις επέστρεψε πό την Αλόνησσο και τα φαντασμαγορικά εγκαίνια του καταδυτικού πάρκου, συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη σήμερα το μεσημέρι στις 13.30.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ για την 5η ΥΠΕ καθηγητης κ. Χατζηχριστοδούλου, οι πρόεδροι των ιατρικών Συλλόγων της Θεσσαλίας και οι διοικητές των δύο νοσοκομείων της Λάρισας καθώς και ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ.

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι η λήψη μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, ενόψει μάλιστα και του δεκαπενταύγουστου, ενώ ιδιαίτερη ανησυχία υπάρχει από το γεγονός ότι τα τρία χθεσινά κρούσματα σχετίζονται με ένα γάμο και το πανεπιστημιακό νοσοκομείο που είναι και νοσοκομείο αναφορας για την 5η ΥΠΕ για τον covid-19.

Πιθανολογείται ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης θα υπάρξει επικοινωνία και μετον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά