ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ
Aπό την περασμένη Δευτέρα άνοιξαν και πάλι τα σχολεία, τα φροντιστήρια, οι αθλητικές εγκαταστάσεις και απελευθερώθηκαν οι μετακινήσεις των πολιτών. Εισήλθαμε δηλαδή σε μια νέα φάση άρσης των μέτρων αφού οι Τσιόδρας και Χαρδαλιάς (γνωστοί πλέον και ως κορωνοϊοφάγοι!) κατάφεραν με υπερβατική προσπάθεια και αυτοθυσία να περιορίσουν την εξάπλωσή του ιού!!!

Οι μάχες ήταν σκληρές, αλλά κάθε απόγευμα με το που εμφανίζονταν απευθείας και διακαναλικά στην TV οι δύο… στρατηγοί της υγείας και της πολιτικής προστασίας αντιστοιχα, ο κορωνοϊός τρέπονταν σε φυγή! Από τη μία ο Σωτήρης μ’ αυτό το ήρεμο, μειλίχιο αλλά αποφασιστικό ύφος κι από την άλλη ο σκληρός του Μαϊαμι Νίκος με τον γραμμώδη σωματότυπο και το δυναμισμό του, τον έβαλαν στη μέση μέχρι που τελικά τον ξεπουπούλιασαν!!! Σημαντική συνεισφορά είχε βέβαια και το ψεκαστικό Αμβρόσιου!!!

Στο ερώτημα που απευθύνουν οι κακεντρεχείς και οι γνωστοί συνωμοσιολόγοι για το τι άλλαξε και βγαίνουμε έξω από τότε που μας έβαλαν μέσα, δεν μπαινουμε φυσικά στον κόπο να απαντήσουμε. Εδώ μιλάμε σοβαρά και δεν λαϊκίζουμε…
Βγαίνουμε, λοιπόν, έξω από το σπίτι πιο άνετα! Και μάλιστα… ξαλαφρωμένοι περισσότερο αφού δεν υπάρχει ούτε ευρώ στην τσέπη να μας βαραίνει! Φροντισαν οι αρμόδιοι και γι’ αυτό. Μέσιασαν μισθούς, ανέστειλαν εργασίες, περιόρισαν στο μηδέν τα έσοδα των καταστημάτων, έσωσαν, δηλαδή, από πονοκεφάλους ένα σωρό κόσμο! Μέσα στη ζέστη που άρχισε και πρόωρα να έχουμε και επιπλέον φουρτούνες στο κεφάλι για το πως θα επενδύσουμε τα λεφτά;

Δεν είναι καλύτερα να φροντίζουν άλλοι για εμάς; Γι’ αυτό άλλωστε δεν εκλέγουμε τους αντιπροσώπους μας; Να, όπως καλή ώρα, για παράδειγμα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας που μέσα σε όλη αυτή την απίστευτη ταλαιπωρία κατάφερε εργαζόμενος σε δύσκολες συνθήκες και με κίνδυνο της υγείας του, να περάσει το νομοσχέδιο για την… προαστασία του περιβάλλοντος! Και τα λεφτά μας θα αξιοποιήσει και την ανάπτυξη μέσω των επενδυτών – ευεργετών του έθνους θα διασφαλίσει και – το σπουδαιότερο – θα σώσει τα δάση μας από τις πυρκαγιές τοποθετώντας στη θέση τους τσιμέντο και χάλυβα… πράσινης ενέργειας!!! Πάει κι αυτή η έγνοια!!!

Όλα, λοιπόν, ρολάρουν και επιστρέφουμε στους γνωστούς μας ρυθμούς. Στην αγαπημένη μας… κανονικότητα που λένε! Μέχρι και το ποδόσφαιρο επαναρχίζει, με εξαίρεση βέβαια τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΟ που διακόπηκαν πριν καν αρχίσει να βγαίνει στο γυαλί ο Τσιόδρας!
Είναι γνωστό άλλωστε πως στα ερασιτεχνικα γήπεδα και στις σίτες ο ιός μεταδίδεται αστραπιαία. Οπως άλλωστε συμβαίνει με τις μαζώξεις της νεολαίας και της πλέμπας σε κάτι παρακμιακές πλατείες! Δεν μεταδίδεται σε γήπεδα Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη και σε πλατείες που κάνει εγκαίνια ο Μπακογιάννης!!!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ: Μετράει τελικά ναι ή όχι ο αφορισμός;

ΤΟ ΡΗΤΟ: «Αγαπώ την υποκριτική. Είναι πολύ πιο πραγματική από τη ζωή». Οσκαρ Ουάιλντ, Ιρλανδός συγγραφέας

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Μόνο στην Αναγέννηση θα μπορούσε να συμβεί αυτό! Να σταματήσουν τα πρωταθλήματα λόγω πανδημίας, να χάσει την άνοδο επειδή έτυχε να βρίσκεται ένα βαθμό πιο κάτω από την πρώτη θέση και μετά από δύο μήνες να ξαναρχίσουν όλα, εκτός από το δικό της!!! Μόνο σ’ αυτή την ομάδα θα μπορούσαν να συμβούν αυτά!
Υπό διωγμό!
Κατι μεταφυσικό πρέπει να χει γίνει δεν εξηγείται αλλιώς! Κάποιον αφορισμό φάγαμε ίσως την ώρα που δεν το πήραμε χαμπάρι! Δεν υπάρχουν αυτά που περνάει αυτή η ταλαίπωρη ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια! Απο τα εστιατόρια του Μίλερ και μετά βρίσκεται υπό διωγμό!!!
Καταπληκτικό!
Ειναι πραγματικά καταπληκτικό όπως το γράφαμε χθες και σε λίγες ημέρες θα γελάει ο κόσμος. Θα παίζουν όλοι μπάλα εκτός απο τα τοπικά πρωταθλήματα που τα σταμάτησαν για την προστασία της δημόσιας υγείας!!!
Γιατί;
Ανοιξαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις, ξεκίνησαν οι ομαδικές προπονήσεις των αθλητών και των ομάδων, σε λίγο επαναρχίζει η super league 1! Κι εδώ ρωτάμε εμείς οι… αφορισμένοι: Γιατί ρε παιδιά δεν αλλάζετε τώρα την απόφαση που πάρθηκε τον Απρίλιο ώστε να γίνουν και οι λίγες αγωνιστικές που απέμειναν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και να προκύψουν οι πρωταθλητές στο γήπεδο;
Δεν πρέπει;
Είναι παράλογη η ερώτηση ή απολύτως λογική; Και δεν θα πρέπει αυτή την ερώτηση αντι να την απευθύνουμε εμείς απο τις “ΣΠΟΝΤΕΣ” να την κάνουν οι τοπικές ΕΠΣ προς την ΕΠΟ την οποία άλλωστε οι ίδιες συγκροτούν;