Με ακατάπαυστο ρυθμό συνεχίζει η διοίκηση του ΑΣ Καρδίτσας σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν χθες μία ακόμη προσθήκη, που αυτή τη φορά μάλιστα μπορεί να θεωρηθεί όπως χαρακτηριστικά τονίζουν στο δελτίο τύπου και ως “επένδυση” για το μέλλον.
Ο λόγος για την απόκτηση του Αιμίλιου Αλεξιάδη από τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα τον ΑΟ Πολυγύρου που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Με μέσο όρο 15 πόντους μέχρι το σημείο που η διοργάνωση διακόπηκε.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση των Καρδιτσιωτών για τη μεταγραφή του 20χρονου γκαρντ:

«Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Αιμίλιου Αλεξιάδη στο ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας.
O Θεσσαλονικιός γκαρντ είναι 20 ετών με ύψος 1,91 μ. και πέρυσι αγωνίστηκε στον Α.Ο.Πολύγυρου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και πριν αυτό διακοπεί λόγω της πανδημίας, είχε κατά μέσο όρο 15,7 πόντους. Ο νεαρός αθλητής συμμετείχε στις δοκιμές που πραγματοποίησε ο ΑΣΚ τον Ιούλιο κάτω από τις οδηγίες του νέου τεχνικού Δημήτρη Λιόγα και έδειξε με την απόδοσή του, ότι μπορεί να ενταχθεί στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Την επόμενη σεζόν, ο νεαρός αθλητής θα έχει τη δυνατότητα να ανέβει αγωνιστικό επίπεδο και να βελτιωθεί, αποτελώντας μια επένδυση για την ομάδα μας, που πάντα θέλει να δίνει ευκαιρίες σε νέους και ταλαντούχους αθλητές.

Καλωσορίζουμε τον Αιμίλιο στην οικογένεια του ΑΣΚ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Η δραστηριότητα του Καρδιτσιώτικου συλλόγου στο μεταγραφικό μέτωπο συνεχίζεται και έπονται νέες κινήσεις τις επόμενες ημέρες που θα δώσουν κι άλλη ποιότητα στην αγωνιστική φυσιογνωμία για το νέο πρωτάθλημα.