Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργο Βασιλακόπουλο υποδέχθηκαν οι υπεύθυνοι του ΑΣ Καρδίτσας και οι τοπικοί φορείς στο νέο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο της πόλης…

Ο κ. Βασιλακόπουλος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το νέο σύγχρονο χώρο, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσοι προσπάθησαν και συνέβαλαν ώστε να δημιουργηθεί και να παραδοθεί στον κόσμο της Καρδίτσας και υποσχέθηκε ότι θα φέρει την εθνική ομάδα μπάσκετ για αγώνα!

Το παρών έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ευόδωση της προσπάθειας ενός έργου που χρηματοδότηση εξολοκλήρου η Περιφέρεια και κάλεσε τους Καρδιτσιώτες να γεμίσουν στις 2 Νοεμβρίου για το πρώτο αθλητικό γεγονός και τον αγώνα του ΑΣΚ.

Στο ίδιο πνεύμα στάθηκαν στις δηλώσεις τους ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, και ο υπεύθυνος του ΑΣΚ Χρήστος Δεληγιάννης.

Λεπτομέρειες και πλούσια παραλειπόμενα απο την επίσκεψη του Γιώργου Βασιλακόπουλο στην έντυπη έκδοση του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Επίσης αναλυτικό ρεπορτάζ με τις δηλώσεις και στιγμιότυπα από την επίσκεψη στην εκπομπή “Στη Σέντρα” από τη Θεσσαλία TV την Κυριακή στις 9.30 το βράδυ.