Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Β’ εθνικής γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ η ομάδα του ΣΠΑΚ,στην επιστροφή της στη δράση μετά από δύο περίπου μήνες. Η νίκη μέσα σε όλες αυτές τις αντιξοότητες που προέκυψαν, με απουσίες (μεταξύ αυτών και της βασικής Λιμπερο Αναστασιάδη) και πανδημία, ήταν το ζητούμενο και ήρθε σχετικά εύκολα με καλή εμφάνιση και 3 -0 σετ επί του ΓΣ Αλμυρού.

Και στα τρία σετ τα κορίτσια της Καρδιτσιώτικης ομάδας ήταν μπροστά στο σκορ και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του ματς. Μάλιστα ο Σάκης Αλεξίου και ο συνεργάτης του Κώστας Γιαννουσάς, βλέποντας την άνετη εξέλιξη του παιχνιδιού, έδωσαν ευκαιρίες και σε κάποιες πιο νεαρές αθλήτριες.

25-21, 25-21, 25-15 ήταν τα σετ του αγώνα και οι τρεις βαθμοί έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα της Καρδίτσας να περάσει στη 2η θέση, ενώ έχει και παιχνίδια λιγότερα. Θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο ΓΣ Νίκαιας εκτός έδρας το Σάββατο που θα κρίνει πολλά στην πρώτη θέση.

ΣΠΑΚ (Σ.Αλεξίου) : Κωνσταντίνου, Λαΐου, Κουρκούτη, Παπαδάκη, Μπιρνάρα, Αραμπατζή, Παπασακελλαρίου Ι, Παπασακελλαρίου Κ, Γιαννακάκη, Βουλγαράκη, Παπαντώνη, Νικολάου.