Η πολύ όμορφη πρωτοβουλία στο Κεντάκι που διορθώνει το λάθος, σβήνει το μίσος και προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο.

Μία πολύ όμορφη ενέργεια που έχει όλο και μεγαλύτερη απήχηση κερδίζοντας όλο και περισσότερο κόσμο ξεκίνησαν δύο tattoo artists στο Κεντάκι, οι οποίοι διορθώνουν ρατσιστικά τατουάζ δωρεάν, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ και να προσφέρουν μέσω της τέχνης τους ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο.

Πριν από λίγες ημέρες, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάλεσαν τον κόσμο να βρεθεί στο μαγαζί τους που ονομάζεται “Gallery X Art Collective” και να διορθώσουν τα ρατσιστικά τατουάζ τους εντελώς δωρεάν.

Συγκεκριμένα, έγραψαν: “Αν νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις το μίσος σου αλλά είσαι άφραγκος για να πληρώσεις και να διορθώσεις το λάθος στο τατουάζ του, έλα να μας βρεις και θα έχεις ένα νέο τατουάζ δωρεάν, με το οποίο θα πάρεις το μονοπάτι ώστε να γίνεις ο άνθρωπος που έπρεπε να είσαι”.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν “εντυπωσιακή”, όπως τη χαρακτήρισαν οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού που βρήκαν με αυτόν τον τρόπο μία ευκαιρία να συνδυάσουν το καλλιτεχνικό τέχνη τους μετά του -συμβολικού- ωφελίμου, διορθώνοντας τα τατουάζ και σβήνοντας τη μισαλλοδοξία από το μυαλό των ανθρώπων που αποφάσισαν να τους επισκεφτούν.

Ένα τέτοιο παράδειγμα; “Ένας άντρας είχε μία τεράστια σβάστικα στο χέρι του και μας είπε ότι δεν έβγαζε ποτέ την μπλούζα του μπροστά στα παιδιά του. Μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους να αλλάζουν τους εαυτούς τους προς το καλύτερο”, είπε ένας εκ των ιδιοκτητών και tattoo artists.

Πηγή : news247