Η Καρδίτσα πρέπει να στηρίξει την …Καρδίτσα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΑΪΤΑΝΙΔΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ 

Στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αυτό το διάστημα και έχοντας αρκετό παραπάνω χρόνο ας σκεφθούμε υπεύθυνα και σωστά.

Ζούμε στην Καρδίτσα, στηρίζουμε την Καρδίτσα, τον τόπο μας, την γειτονιά μας, τους φίλους μας, τους γνωστούς μας…

Μέσα από τις επιλογές μας, συνεισφέρουμε στο να μην μπουν άλλα λουκέτα και καμιά οικογένεια να μην φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο.

Στηρίζουμε την τοπική οικονομία, τους συμπολίτες μας που διατηρούν μικρές επιχειρήσεις και κάνουν αγώνα για να τις διατηρήσουν,  τους συμπολίτες μας που εργάζονται σε αυτές, διατηρώντας θέσεις εργασίας.

Επιλέγοντας να ψωνίσουμε από την τοπική αγορά, καθώς τα καταστήματα της Καρδίτσας, με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και εξυπηρετούν τους πολίτες ακόμα και με κατ’ οίκον παράδοση, στηρίζουμε την τοπική επιχειρηματικότητα, βοηθάμε στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας, τα χρήματα επιστρέφουν και πάλι σε εμάς.

Βοηθάμε έτσι στην τοπική ανάπτυξη. Συμβάλλουμε να διατηρηθεί η αλυσίδα με την ανακύκλωση του χρήματος, σε όλες τις δραστηριότητες, για να υπάρχει ορθή λειτουργία της τοπικής οικονομίας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι οι θεμέλιοι λίθοι και το σημείο αναφοράς για τις τοπικές κοινότητες.

Είναι συνείδηση και συμφέρον όλων μας να τις υποστηρίξουμε. Τα οφέλη είναι πολλά

Υπάρχουν καλές τιμές, υπάρχουν ποιοτικά προϊόντα, υπάρχει η ευθύνη, υπάρχει η οικειότητα, υπάρχει η εμπιστοσύνη, υπάρχει η αλληλεγγύη, υπάρχει η «καλημέρα», υπάρχει το χαμόγελο, υπάρχουν καταπληκτικοί και ειλικρινείς επαγγελματίες και καταπληκτικοί άνθρωποι.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι συνθήκες επιβάλλουν να μείνουμε ενωμένοι, να μείνουμε αλληλέγγυοι, να μείνουμε «σπίτι» μας.

Γιατί η Καρδίτσα πρέπει να στηρίξει την …Καρδίτσα