Σε μια αγωνιστικη σεζόν που υπόσχεται πάρα πολλά για τον αθλητισμό της περιοχής με την δυναμική που αναπτύσσουν η Αναγέννηση στο ποδόσφαιρο και ο ΑΣΚ στο μπάσκετ, ενώ ακολουθεί και ο Ατρόμητος Παλαμά στη Γ’ Εθνική, να μην ξεχνάμε πως έχουμε σε εξέλιξη και τη διαχρονική προσπάθεια τις Ελπίδες Καρδίτσας!

Για μία ακόη χρονιά η ομάδα που μας χάρισε σπουδαίες διακρίσεις, με κορυφαία τη συμμετοχή της στο Champions League, συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, τα πολλά εμπόδια είναι και πάλι ανταγωνιστική!

To ξεκίνημα την περασμένη Κυριακή ήταν ιδανικό. Απέναντι στο συγκρότημα των Ιωαννίνων τα κορίτσια του Δημήτρη Κουτσονάσιου έκαναν ιδανικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 3-0, με το νέο απόκτημα του καλοκαιριού, την Αμον Σιρς να αναδεικνύεται ως το πρόσωπο της αναμέτρησης πετυχαίνοντας τρία πολύ όμορφα γκολ!

Με τη διαφορά τερμάτων μάλιστα σε σχέση με τα υπόλοιπα ματς της πρώτης αγωνιστικής οι Ελπίδες αυτή τη στιγμή βρίσκονται και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Βέβαια, μιλάμε για μια συνέχεια πολύ δύσκολη, καθώς όλες οι ομάδες που συμμετέχουν (ΠΑΟΚ, Αρης Θεσσαλονίκης, Δόξα Δράμας, Καστοριά, ΑΕΛ, Τρίκαλα, Γιάννινα, Αγροτικός Αστέρας) είναι ανταγωνιστικές και έχουν ενισχυθεί.

Μέσα σ αυτό το γκρουπ όμως, των καλύτερων της πρώτης εθνικής κατηγορίας είναι και η δική μας ομάδα, κάτι που το έχει πετύχει με το σπαθί της όλα αυτά τα χρόνια.

Η φωτογραφία  είναι απο το ματς της πρεμιέρας που έγινε στο γήπεδο του Ατρομήτου Παλαμά. Δεξιά λίγες στιγμές μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα Γιάννινα οι νικήτριες πανηγυρίζουν το ευρύ 3-0. Αριστερά η Σίρς δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτριών της για ένα από τα τρία γκολ που σημείωσε στον αγώνα.