ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΡΚΑ
Το νέο κλειστό Γυμναστήριο δεν γλίτωσε από την επέλαση της θεομηνίας και των χειμάρων που ακολούθησαν.
Τόνοι νερού και Λάσπης σκέπασαν τον περιβάλλοντα χώρο αλλά η μεγαλύτερη ζημιά έχει γίνει στο χώρο των υποδομών του Κλειστού.
Οι Υπόγειοι και ημιυπόγειοι χώροι καλύφθηκαν με νερό, εκεί δηλαδή που βρίσκονταν τα Λεβητοστάσια για τη θέρμανση.
Επίσης αποδυτήρια, αίθουσες κοινόχρηστης χρήσης και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο στο οποίο έφτασε το νερό.Το θετικό είναι ότι δεν πλημμύρισε το  παρκέ κάτι που θα σήμαινε ολοκληρωτική καταστροφή για τον νέο Κλειστό Γυμναστήριο. Εχει ξεκινήσει η απάντληση των υδάτων που προχωρούν με γοργό ρυθμό, αλλά προς το παρόν είναι άγνωστο ακόμη και αν βγουν τα νερά, πότε θα αποκατασταθούν οι ζημιές.Προς το παρόν πάντως καθίσταται αδύνατο για πάσης φύσεως αθλητική δραστηριότητα.
ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Ο ΑΣΚ 
Οπως είναι επόμενο τα προβλήματα αυτά καθιστούν αδύνατη την διεξαγωγή προπονήσεων από τον ΑΣ Καρδίτσας που χρησιμοποιούσε το χώρο.
Ηδη η ομάδα έχει συμπληρώσει 5 ημέρες χωρίς προπονήσεις και βρισκεται σε αναζήτηση γηπέδου για να προπονηθεί. Δεδομένου ότι το παλιό κλειστό έχει μετατραπεί σε χώρο φιλοξενίας, η ομάδα της Καρδίτσας είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει χώρο ακόμη και εκτός νομού πλέον.
Γίνονται ενέργειες για να εξασφαλιστούν ώρες στο Κλειστό των Τρικάλων. Παράλληλα η αγωνιστική αδράνεια έχει δημιουργήσει προβλήματα και στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, που έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας, βρίσκεται λίγες ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ στο πρωτάθλημα δίχως προπονήσεις στα πόδια της.
ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
Δημιουργούνται πλέον θέματα αγωνιστικής και λειτουργικής φύσεως στην ομάδα η οποία σκέφτεται να κάνει αίτημα αναβολής της πρεμιέρας, μιας και μετά από όλα αυτά μένει πίσω και στην προετοιμασία της. Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα ξεκινά στις 3 Οκτωβρίου με τον ΑΣΚ να υποδέχεται τον Αμύντα.

Τελευταίες Ειδήσεις Σήμερα

Ο ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News
Ακολούθησε την εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News!
Όλες οι εξελίξεις στην περιοχή της Καρδίτσας και ευρύτερα της Θεσσαλίας