Μια… καυτή Αναγέννηση ήταν αυτή που παρουσιάστηκε στο καθοριστικής σημασίας τρίτο παιχνίδι της σειράς των play off της ανόδου επικρατώντας στο Δημοτικό Στάδιο του Αχέροντα Καναλακίου με σκορ 4-2 και είναι ήδη στη super league 2!

Ό,τι κι αν γίνει στις δύο επόμενες αγωνιστικές, δεν χάνει με τίποτα τουλάχιστον τη δεύτερη θέση, δηλαδή το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην άνοδο!

Mόνο ένα… εξωπραγματικό σενάριο πρέπει να υπάρξει για να χαθεί η δεύτερη θέση! Να ηττηθεί η Αναγέννηση με πολλά γκολ στο Στεφανοβίκειο (που είναι ήδη αδιάφορο) στην τελευταία αγωνιστική και να την προσπεράσει σε ισοβαθμία με πολλά γκολ που επίσης πρέπει να πετύχει αυτός, ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας!

Η Αναγέννηση προβάρει ήδη τη… στολή της super league 2!!!

Η ομάδα της πόλης μας σε συνθήκες απαγορευτικές για ποδόσφαιρο με 39 βαθμούς κελσίου και μια παρατεταμένη ζέστη εδώ και ημέρες, κατόρθωσε ν’ ανταποκριθεί απόλυτα στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με εύστοχα πέναλτι των Χασομέρη (28′) και Πολίτη (43′) για να φθάσει και στο 3-0 στο 46′ με ωραίο γκολ του Ξέρρα ύστερα απο ασίστ του Χασομέρη.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι ίσως την… επανάπαυση των “κιτρινόμαυρων” κατόρθωσαν να μειώσουν στο 59′ με κεφαλιά του Βασιλάκη για ν’ ακολουθήσει μια προσπάθεια να ξαναμπούν στο παιχνίδι!

Tα κατάφεραν στο 80′ με ωραία προσπάθεια και πλασέ του Βέρμπη μέσα απο την περιοχή για ν’ αποκτήσει το τελευταίο δεκάλεπτο μια δραματική πλοκή!

Ήλθε όμως ο Μάκης Μπακαδήμας στο 85′ μετά απο κόρνερ του Λώττα να κάνει με σουτ μέσα απο την περιοχή το 4-2 και να δώσει την τεράστιας αξίας νίκη στην Αναγέννηση!

Δείτε πιο κάτω τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του καθοριστικού αγώνα