Ενώ το πρωτάθλημα της super league 2 οδεύει προς τη δεύτερη στροφή, οι φίλαθλοι της Αναγέννησης αυτή τη φορά έχουν ενδιαφέρον και για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο λόγος είναι φυσικά η πρόκριση της ομάδας τους στη φάση των “16” ύστερα από τρία συγκλονιστικά παιχνίδια που προηγήθηκαν και κρίθηκαν το ένα στην παράταση και τα άλλα δύο στη “ρώσικη ρουλέτα”!

Οι “κιτρινόμαυροι” μάλιστα πέρασαν ομάδες που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία. Τη Βέροια εκτός έδρας στο 119’ της παράτασης με γκολ του Γκίνη, τον Αλμωπό Αριδαίας στα πέναλτι (0-0 ο αγώνας και 1-1 η παράταση) με 2-0 και μεγάλο πρωταγνωιστή τον Νέστορα Γκέκα και την Καλλιθέα πάλι στα πέναλτι με 5-4 και πρωταγωνιστή ξανά τον καρδιτσιώτη πορτιέρο που έπιασε δύο πέναλτι!

Ετσι διασφάλισαν τη συμμετοχή τους στη συνέχεια όπου θα συναντήσουν σε διπλά παιχνίδια κάποιον εκ των ομάδων της super league 1 (μετέχουν πλέον και οι τέσσερις “μεγάλοι” που απουσίαζαν από τις πρώτες φάσεις, δηλαδή ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Αρης), της super league 2 και της Γ’ Εθνικής όπου κατόρθωσε να προκριθεί μια εκπρόσωπος και συγκεκριμένα ο Αγιος Νικόλαος.

ΣΤΙΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ
Χθες η ΕΠΟ ανακοίνωσε επίσημα ότι η κλήρωση της φάσης των “16” του Κυπέλλου θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου. Δεν θα γίνει όπως αρχικά είχε δημοσιευτεί στα στούντιο του Cosmote που πήρε τα δικαιώματα, αλλά κανονικά στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας στο Γουδί και θα καλυφθεί όπως και πριν με live streaming.