Την διαφωνία του ως προς τον τρόπο αντίδρασης για τα αιολικά πάρκα στα Άγραφα, εξέφρασε στη «Θεσσαλία Τηλεόραση», ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος.

Μιλώντας στο «Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας» και στον Γιάννη Κολλάτο, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, τόνισε πως η αντίδραση για τα αιολικά θα πρέπει να είναι θεσμική και η λύση που θα πρέπει να δοθεί είναι μέσω των δικαστηρίων και μέσω πρότασης, για την ανάπτυξης της περιοχής.

Στη συνέχεια, ο κ. Νούσιος αναφέρθηκε στο έργο ύδρευσης από τη Λίμνη Σμοκόβου, το οποίο το χαρακτήρισε ως το σημαντικότερο στα Βαλκάνια.

«Είναι το πιο σύγχρονο διυλιστήριο στην Ελλάδα, με σύστημα καθαρισμού με ενεργό άνθρακα.

Μέχρι 30 Ιούνιου θα παραδοθεί το έργο και οι πολίτες του νομού θα μπορούν να πίνουν καθαρό νερό» τόνισε.

Για το θέμα του Αχελώου επισήμανε πως είναι ένα τεράστιο έργο για την γεωργία και για την ανάπτυξη όλης της περιοχής.

«Πρέπει να προχωρήσει το έργο του Αχελώου, όπως έχει πει πάρα πολλές φορές και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.Πρέπει να μας δώσουν το έργο να το αναλάβουμε εμείς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ειδική αναφορά έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας και στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας, που όπως είπε, βάζει στο… προσκήνιο την Καρδίτσα και γενικότερα τη Θεσσαλία.

Μάλιστα, δήλωσε πως ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, με αφορμή την επίσκεψή του στην Καρδίτσα, δεσμεύτηκε πως τον Φεβρουάριο η Εθνική Ελλάδος θα δώσει αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.