Προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός, χτύπησε  το πρωί το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Αργιθέας.
Το πρωί της Δευτέρας έγινε ο καθιερωμένος Aγιασμός με τις ευχές της Δημοτικής Αρχής για γόνιμο και δημιουργικό σχολικό έτος. Χωρίς προβλήματα ξεκίνησαν τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία στο Ανθηρό και στο Αργύρι! Οι Εκπαιδευτικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό από την πρώτη κιόλας ημέρα τους ευχαρίστησε θερμά ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Στεργίου.

«Είναι αλήθεια πως το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη όνειρα και προσδοκίες.
Ειδικά τώρα όπου διανύουμε ως κοινωνία μια πρωτοφανή περίοδο, το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει χώρος δημιουργίας και ελπίδας.
Ευχόμαστε λοιπόν από καρδιάς στους μαθητές της Αργιθέας, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς να εφοδιαστούν με δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την υλοποίηση των στόχων τους. Με συνεργασία, υπευθυνότητα και κατανόηση, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Φέτος, η χρονιά προβλέπεται να είναι αρκετά διαφορετική από όλες τις άλλες σε πολλά επίπεδα… Ο Δήμος Αργιθέας ωστόσο είναι αποφασισμένος να σταθεί εμπράκτως στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας!» ανέφερε. Πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Κώστας Γραμμένος φρόντισε ώστε να ολοκληρωθούν εγκαίρως όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και ασφάλειας των σχολικών μονάδων, ενώ ευχαρίστησε θερμά την κα. Ερμιόνη Βασιλού – Επισκέπτρια Υγείας του Κ.Υ. Μουζακίου για τις συμβουλές που έδωσε στους μαθητές σχετικά με τη σωστή χρήση μάσκας, το επαρκές πλύσιμο των χεριών και τους κανόνες προστασίας από τον covid-19.