Μεγάλη είναι η ανησυχία στις τάξεις των κατοίκων της Καρδίτσας, μετά τον ισχυρό σεισμό των έξι ρίχτερ που σημειώθηκε στην Ελασσόνα της Λάρισας.

Από τον σεισμό τρόφιμα έπεσαν από τα ράφια των σούπερ μάρκετ, ενώ ένα τούβλο έπεσε στην οροφή ενός αυτοκινήτου στην Παλαιά Ηλεκτρική στη Δημοτική Αγορά

Βίντεο του «Νέου Αγώνα» από εμπορικό κατάστημα, είναι αποκαλυπτικό και δείχνει το μέγεθος του σεισμού, που αναστάτωσε τους Καρδιτσιώτες.

«Το κτίριο της Περιφέρειας κυριολεκτικά χόρευε για αρκετά δευτερόλεπτα. Ο σεισμός ήταν πολύ μεγάλης έντασης και κράτησε για αρκετή ώρα. Ποτέ μου δεν έχω βιώσει τόσο δυνατό σεισμό στην περιοχή μας». Σαστισμένος ακόμα από το μέγεθος, την ένταση και τη διάρκεια του σεισμού ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, περιέγραψε τα δευτερόλεπτα που κράτησε ο ισχυρός σεισμός.

Ο ίδιος τονίζει ακόμα ότι οι πολίτες σε ολόκληρη τη Θεσσαλία θα παραμείνουν για αρκετή ώρα στο δρόμο, ενώ κλιμάκια της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Πολιτικής Προστασίας έχουν βγει στο δρόμο, προκειμένου να καταγράψουν τις ζημιές. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ούτε και ζημιές.