• Το «Ήσυχο Μέρος 2» και οι «Κρουντς» στη μεγάλη οθόνη

Με μια ταίνια τρόμου και μια ταινία κινουμένων σχεδίων συνεχίζει αυτή την εβδομάδα ο θερινός κινηματογράφος της Καρδίτσας. Το σίκουελ της ταινίας «A Quiet Place» (Ένα Ήσυχο Μέρος), μετά από αναβολές ενός έτους λόγω πανδημίας, έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα και αγαπήθηκε από τους λάτρεις του είδους. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Τζον Κραζίνσκι, ο οποίος επιστρέφει με την Έμιλι Μπλαντ -σύζυγο του και στην πραγματική ζωή από το 2010- στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Λι και της Έβελιν Άμποτ, όπως και η Μίλισεντ Σίμοντς και ο Νόα Τζουπ στους ρόλους των παιδιών.

Στο καστ της δεύτερης ταινίας προστίθενται επίσης, ο Ντζιμόν Χουνσού και ο Κίλιαν Μέρφι, χαρίζοντας στο κοινό ένα εξαιρετικό σικουελ της πρώτης ταινίας. Από την άλλη παλαιολιθικοί, χοντροκομμένοι, συντηρητικοί, σχεδόν άγριοι, αλλά αξιαγάπητοι, οι Croods που γνωρίσαμε το 2013 και επέστρεψαν για να μας διηγηθούν τις νέες τους περιπέτειες. Πρόκειται για μια κυριολεκτικά homemade ταινία από την DreamWorks, αφού λόγω των μέτρων για τον Covid-19 το προσωπικό εργάστηκε κυρίως στο σπίτι του για να πραγματοποιηθεί.

Ευτυχώς για όλους μας, οι νέες συνθήκες δεν τους απέτρεψαν από το να φτιάξουν μια ταινία εξίσου αστεία όσο και η πρώτη.

Οι ταινίες

Οι Κρουντς 2: Nέα Eποχή (μεταγλ) ΠΕΡΙΛΗΨΗ Οι Κρουντς έχουν επιβιώσει από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές, από φτερωτά προϊστορικά θηρία μέχρι το τέλος του κόσμου, όμως τώρα θα αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση: μια αντίπαλη οικογένεια.

Ώρα προβολής: καθημερινά στις 21:00

Ένα Ήσυχο Μέρος 2 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Ακολουθώντας τα θανατηφόρα γεγονότα στο σπίτι, η οικογένεια των Άμποτ) πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου καθώς συνεχίζουν τον αγώνα για επιβίωση σιωπηλοί. Αναγκασμένοι να κινούνται προς το άγνωστο, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι τα πλάσματα που κυνηγούν βασισμένα στον ήχο δεν αποτελούν τη μοναδική απειλή που καρτερεί πίσω από το μονοπάτι της άμμου.

Ώρα προβολής: καθημερινά στις 22:45

Γενική είσοδος -7.5 € Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι- Πολύτεκνοι – Τρίτεκνοι – 6 € ONLINE ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: cinemakarditsa.gr