ΣΤΙΣ 24 Οκτωβρίου του 2017 η Αναγέννηση στο “σαράϊ” που κατ’ αυθαιρεσία ονομάζουμε στην Καρδίτσα Δημοτικό Στάδιο, υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας! Προχθες (Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018) αγωνίστηκε στο γήπεδο των Καμινάδων με τον ΑΟΚ για το Κύπελλο της ΕΠΣ Καρδίτσας!

ΤΟ ΜΑΤΣ με τον Παναθηναϊκό, που ήταν το πρώτο επίσημο στην ιστορία της Αναγέννησης, το παρακολούθησαν περίπου 3.500 φίλαθλοι. Τα 2.500 εισιτήρια που είχε το… fund του Μίλερ και του Χρυσοβαλάντη, εξαντλήθηκαν μέχρι τελευταίου! Το μάτς με τον ΑΟΚ το παρακολούθησαν περίπου 200 νοματαίοι!

ΜΕΣΑ σε ένα χρόνο, λοιπον, το τοπίο διαφοροποιήθηκε παντελώς! Μέσα σε έντεκα μήνες η μεγαλύτερη αθλητική πρέσβειρα του Νομού μας, που κρατούσε καλά τις… θερμοπύλες και κόντρα και στην ίδια την ατμόσφαιρα της περιοχής μας παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα, πήγε… άκλαυτη και επέστρεψε στη μιζέρια και στα μαντριά!

ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ πότε ο Καρδιτσιώτης φίλαθλος θα έχει ξανά τη δυνατότητα να δεί τον Παναθηναϊκό και άλλες μεγάλες ομάδες να αναμετρώνται σε επίσημες διοργανώσεις με την Αναγέννηση, η απάντηση είναι εύκολη…
Θ’ ΑΡΓΗΣΕΙ να ‘ρθει η μέρα αυτή! Θ’ αργήσει τόσο ώστε θα νοσταλγήσουμε αυτά που ζήσαμε έξι χρόνια και που θεωρούσαμε αυτονόητα! Τώρα είναι φρέσκιες οι παραστάσεις απο… “σίτες” και μας φαίνεται λίγο διαφορετικό, άρα και ενδιαφέρον. Οταν θα αρχίσει να γίνεται καθημερινότητα η μιζέρια, τότε θα αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε σε όλη της την έκταση την ζημιά που έγινε…

ΜΑΚΑΡΙ να μην επαναληφθεί η περίοδος 2000-2008 με τα “πετρινα χρόνια” της Γ΄’ και Δ’ Εθνικής όπου η Αναγέννηση έψαχνε με… αζιμούθιο για να βρεί τα γήπεδα των χωριών ανα την επικράτεια! Τότε που Κύπελλο Ελλάδας και Β’ Εθνική βλέπαμε μόνο από… τηλεοράσεως!
ΤΩΡΑ είναι νωπή ακόμη η βαρεμάρα! Ελα μωρέ ποιός ΟΦΗ, ποιος Αρης, ποια Παναχαϊκή, ποιος Ηρακλής… Από… Παναθηναϊκό και πάνω πηγαίναμε στο γήπεδο! Κουραστήκαμε να τους βλέπουμε απέναντι στην Αναγέννηση, μας κούρασαν ακόμη και οι νίκες έναντι αυτών… Οπότε πάμε για αλλαγή παραστάσεων στις φάρμες με τα ζώα και τις καπναποθήκες!

ΓΙΑ να μην μπερδευόμαστε λοιπόν και κάνουμε τους χαζούς. Η Αναγέννηση παρελήφθη το 2011 απο κάποιους στη Δ’ Εθνική και με προεξάχοντα τον Βασίλη Μπούρμπο παραδόθηκε το 2017 στη football league και μάλιστα με πρώτο επίσημο μάτς για την περίοδο 2017-18 με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο!
Η ΩΡΑΙΑ παρέα που την παρέλαβε (επενδυτές και ντόπιοι συνεργάτες τους), την εξαφάνισαν μέσα σε ένα οκτάμηνο και την έστειλαν να παίξει πρώτο επίσημο μάτς για την περίοδο 2018-19 στη Μυρίνη!!!

OI ΑΙΤΙΕΣ για όλα αυτά αναλύθηκαν διεξοδικώς. Η ουσία είναι πως τώρα βρισκόμαστε ξανά από κει που ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2011. Δυστυχώς με χειρότερες προϋποθέσεις και με μπόλικη απογοήτευση. Τι κάνουμε τώρα; Το πρώτο και κύριο να μην αποδεχθούμε αυτή τη μιζέρια ως φυσιολογική και να λέμε “ελα μωρέ δεν τρέχει τίποτα”. Το δεύτερο να σταματήσουμε την εσωστρέφεια και να στηρίξουμε την ομάδα όπως μπορεί ο καθένας να επιστρέψει…

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Αλήθεια οι περσινές φανέλες του fund που βρίσκονται;

ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Να συγχωρείς τους εχθρούς σου. Αυτό τους κάνει να σε μισούν περισσότερο»

ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΙΛΝΤ – ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

παραΣΠΟΝΤίες

Τον καιρό που η Αναγέννηση πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα της football league και χτυπούσε την είσοδο στα πλεϊ οφ της ανόδου, γινόταν κριτική και για το πως… χτενίζονταν οι προπονητές, οι παίκτες και ο πρόεδρος! Μέχρι και αποχές γινόταν! Αντί να βάλουν ένα χέρι όλοι να βοηθήσουν, κάποιοι δεν σταμάτησαν να πελεκάνε…

Πελέκημα και πελέκημα, το αποτέλεσμα ήταν σταδιακά να φθάσουμε στην απογοήτευση και στην σημερινή κατάσταση. Την οποία με τίποτα δεν θα μας πείσουν κιόλας ότι είναι φυσιολογική. Να φοράει προπέρσινη φανέλα της Ακαδημίας η Αναγέννηση!!!