Ένα τραγικό περιστατικό με θύμα έναν 40χρονο Καρδιτσιώτη σημειώθηκε χθες το απόγευμα. Ένας συμπολίτης μας, άφησε την τελευταία του πνοή, ύστερα από τσίμπημα σφήκας που δέχθηκε, σοκάροντας την τοπική κοινωνία. Όλα έγιναν χθες το απόγευμα. Ο 40χρονος με καταγωγή από χωριό της Αργιθέας, εκτελούσε εργασίες (φόρτωμα τριφυλλιού) μεταξύ των χωριών Ασημοχώρι και Λεοντάρι.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών δέχθηκε τσίμπημα από σφήκα. Στη συνέχεια πήρε το ΙΧ αυτοκίνητό του, με σκοπό να μεταβεί στο πλησιέστερο κέντρο Υγείας. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη αλλεργικό σοκ, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος. Το όχημα εξετράπη της πορείας του και συνάδελφοί του κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από την περιοχή του Δομοκού, ωστόσο παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι διασώστες, ήταν αργά για τον 40χρονο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας. Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 40χρονου.