«Στην Καρδίτσα, τη Θεσσαλία και όλη τη χώρα αγκαλιάζουμε τις αγωνίες των πολιτών και οι δημοκρατικοί πολίτες αγκαλιάζουν τη δική μας προσπάθεια» υπογράμμισε από την Καρδίτσα ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης.
Δήλωσε αισιόδοξος ότι τα ποσοστά του κόμματος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι διψήφια και θα κάνουν την παράταξη ξανά πρωταγωνιστή. «Έχει ανάγκη η Ελλάδα τη δημοκρατική παράταξη, την ελπίδα του ρεαλισμού και να γίνουμε ένα χρήσιμο κόμμα σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων» τόνισε.

Ο κ. Ανδρουλάκης βρέθηκε στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου στην Καρδίτσα, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στη Θεσσαλία ενόψει των εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, όπου συναντήθηκε με υποστηρικτές του στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός

Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στην πανδημία μίλησε για «ατολμία» από την πλευρά της κυβέρνησης. Επανέλαβε την ανάγκη για υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους δημόσιους λειτουργούς, ενώ κάλεσε κυβέρνηση και αντιπολίτευση να σταματήσουν το μεταξύ τους «παιχνίδι» όπου ο καθένας ζητάει υποχρεωτικότητα στο ακροατήριο που δεν τους απασχολεί εκλογικά.
«Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από κάθε πολιτικό κόστος» τόνισε χαρακτηριστικά, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν. Μάλιστα σημείωσε μεταξύ άλλων ότι στη χώρα χάνεται κάθε μέρα ένα χωριό.

Πρωτογενής τομέας

Στάθηκε στον πρωτογενή τομέα, λέγοντας ότι ο αγροδιατροφικός τομέας αποτελεί το 6,5% του ΑΕΠ της χώρας, τη στιγμή που ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 3,5%. Υποστήριξε ότι πολλά ζητήματα πρέπει να επιδιορθωθούν, αναφέροντας συγκεκριμένα το ζήτημα του κόστους παραγωγής. Έφερε το παράδειγμα της προστιθέμενης αξίας των παραγόμενων προϊόντων της Ολλανδίας και των εξαγωγών τη στιγμή που καλλιεργεί λιγότερα από τα μισά στρέμματα της Ελλάδας.

Ο κ. Ανδρουλάκης, συνοδευόμενος από στελέχη και φίλους του κόμματος, επισκέφθηκε το «Νέο Αγώνα» όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Διευθυντή της εφημερίδας κ. Γιώργο Αλεξίου για τις επικείμενες εκλογές του κόμματος και τα προβλήματα του τόπου

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα