Το μπάσκετ της Καρδίτσας ζει, αναμφίβολα, τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του! Και κάθε Σάββατο πλέον γράφονται καινούργιες σελίδες με πρωταγωνίστρια την ομάδα του ΑΣΚ…

Το όνομα της πόλης μας “παίζει” σε περίοπτη θέση πλέον στις αναφορές του πανελλήνιου τύπου και όλα αυτά διότι η τρομερή και φοβερή αυτή μπασκετική παρέα σταδιακά ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών όλο και πιο ψηλά!
Η φετινή αγωνιστική περίοδος χαρίζει ήδη μεγάλες συγκινήσεις και η συνέχεια αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο ΑΣΚ, έχει βάλει πλώρη για την κορυφή. Με ξεκάθαρο στόχο πλέον την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ! Εκεί, δηλαδή που κάποτε (όχι στο πολύ μακρινό παρελθόν) έπαιζαν οι καλύτεροι παίκτες της Ευρώπης!
Ενας εξ αυτών, που κόσμησε αυτά τα γήπεδα είναι και ο δικός μας Γιάννης Μπουρούσης που από το περασμένο καλοκαίρι έθεσε εαυτόν στην υπηρεσία του συλλόγου για να βοήθησει να φθάσει εκεί που ούτε στα όνειρα των μπασκετόφιλων μας θα μπορούσε να φτάσει κάποια ομάδα της περιοχής μας!

To ολοσέλιδο του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” με την προαναγγελία του σημερινού αγώνα που μας βάζει για τα καλά στο κλίμα…

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΑΤΣ,ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ
Mετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στον μαραθώνιο της Α2 Εθνικής οι “κυανόλευκοι” εισέρχονται σε ένα διάστημα με πολύ δυνατά παιχνίδια κόντρα σε ομάδες που επίσης διατηρούν πρωταγωνιστικές φιλοδοξίες!
Μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες υποδέχονται στο καινούργιο κλειστό το Μαρούσι. Το όνομα του αντιπάλου δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού είναι μία από τις ομάδες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ, ενώ και φέτος παρότι έχει γνωρίσει ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος (σε δύσκολο πρόγραμμα), έχει κι αυτή στόχο την κορυφή.

Όσο μεγάλο όμως είναι το ματς και το όνομα του αντιπάλου, άλλο τόσο μεγάλο είναι και το πάθος που επικρατεί στις τάξεις του ΑΣΚ!
Απαντες “ζουν και αναπνέουν” για την σημερινή αναμέτρηση που θα γίνει μπροστά στον κόσμο της Καρδίτσας που με συνεχή εντυπωσιακή παρουσία του έχει καταστήσει την ομάδα ως την πιο δημοφιλή του πρωταθλήματος!!!

Αναμένεται και σήμερα, με όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται για τον εφιάλτη που ζούμε με την πανδημία, να έχουμε μεγάλη προσέλευση φιλάθλων στο κλειστό.
Το πάθος και η πίστη στη νίκη είναι τα στοιχεία που πέρα από τους συσχετισμούς που θ’ αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του 40λεπτου στο παρκέ, θα είναι αυτά που κατά τη γνώμη μας θα κάνουν την διαφορά.
Η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της και είναι πανέτοιμη από κάθε άποψη σε όλους τους τομείς.

ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΤΖΑΜΠΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Το σπουδαίο παιχνίδι που αναμένεται με ενδιαφέρον από το σύνολο των ομάδων που μετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.