Με συγκρατημένη αισιοδοξία αναμένουν την έλευση Χριστουγέννων οι ξενοδόχοι που δραστηριοποιούνται στη Λίμνη Πλαστήρα.

Την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου έχουν ξεκινήσει οι κρατήσεις στα καταλύματα του ορεινού όγκου και αισιοδοξούν ότι θα αρχίσουν να αυξάνονται τις επόμενες ημέρες, πλησιάζοντας προς τα Χριστούγεννα.

Η έλευση του γιορτινού μήνα του χρόνου, δεν έχει συνοδευτεί από εκείνες τις καιρικές συνθήκες που θα δημιουργούσαν ένα ελκυστικό σκηνικό για τους επισκέπτες, όπως συνέβη πέρυσι.

Μεταφέροντας την εικόνα που επικρατεί, ο Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Η Λίμνη των Τεσσάρων Εποχών» κ. Αντώνης Κρομμύδας υπογράμμισε στο «Νέο Αγώνα» ότι οι κρατήσεις προς το παρόν δεν βρίσκονται στα περυσινά επίπεδα, ωστόσο αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες ημέρες.
Άλλωστε, όπως παρατήρησε, κάθε χρόνο μετά τα μέσα Δεκεμβρίου και κυρίως το τελευταίο δεκαήμερο καταγράφεται αυξημένο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες για τα καταλύματα της περιοχής. «Το ενδιαφέρον ζωηρεύει τις τελευταίες ημέρες με αυτό που αποκαλούμε κρατήσεις τις τελευταίας στιγμής» σημείωσε, προσθέτοντας ότι οι επαγγελματίες να αισιοδοξούν ότι και ο καιρός θα σταθεί «σύμμαχος» ώστε να ανέβει η πληρότητα.