Το Σάββατο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Καρδίτσα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Θεσσαλία.

Η αυριανή επίσκεψη στην Καρδίτσα θα είναι η πέμπτη στη σειρά από τότε που αναδείχθηκε Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρώτη επίσκεψη ήταν τον Ιούνιο του 2017. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε παραστεί στα εγκαίνια της ΝΟΔΕ, ενώ επισκέφθηκε τα χωριά Άγιος Θεόδωρος και Καρποχώρι και συναντήθηκε με αγρότες.

Τον Ιούνιο του 2017 στον Άγιο Θεόδωρο

Ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2018  βρέθηκε στο ξενοδοχείο «Κιέριον» για την εκδήλωση της αποχώρησης από την ενεργό πολιτική, του πρώην βουλευτή και υπουργού Σπύρου Ταλιαδούρου.

Τον Μάιο του 2018 στην εκδήλωση της αποχώρησης από την ενεργό πολιτική, του πρώην βουλευτή και υπουργού Σπύρου Ταλιαδούρου

Τον Δεκέμβριο του 2019 ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού στην Καρδίτσα και το χαρακτήρισε ως ένα τμήμα που θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης για διεθνείς φοιτητές και ταυτόχρονα κυψέλη γνώσης και καινοτομίας στην καρδιά της Θεσσαλίας.

Τον Δεκέμβριο του 2019 ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού

Η τελευταία του επίσκεψη στην Καρδίτσα ήταν τέσσερις ημέρες μετά το καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού».

«Θέλω να γνωρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι επαγγελματίες, οι αγρότες, ότι η κυβέρνηση με ταχύτητα και αποφασιστικότητα θα σταθεί δίπλα τους. Και θα κάνει ότι χρειάζεται για να μπορέσουν οι άνθρωποι αυτοί να ξαναπατήσουν στα πόδια τους, οι αγρότες να αποζημιωθούν και οι επαγγελματίες, κυρίως, οι επαγγελματίες στο κέντρο της Καρδίτσας να έχουν την οικονομική στήριξη ώστε να ξαναβάλουν μπροστά τις δουλειές τους» είχε δηλώσει από το κέντρο της πόλης.

Η τελευταία επίσκεψη του Πρωθυπουργού λίγες ημέρες μετά το καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού»

Η αυριανή επίσκεψη του Πρωθυπουργού αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τέσσερις μήνες μετά την θεομηνία του αιώνα.

Κ.Φ.