ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΡΚΑ

Ο επίδοξος πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας έμαθε το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ αλλά απομένει να μάθει και τους αντιπάλους του, καθώς τα πρωταθλήματα εισέρχονται στην τελική ευθεία.
Στην Καρδίτσα, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, Αστέρας και ΑΟ Αγναντερού παλεύουν για την πρώτη θέση, με τα πλέι- οφ να φαίνονται αναπόφευκτα στη συνέχεια.

Όσον αφορά τις αντίπαλες ομάδες, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα στις περισσότερες ενώσεις. Σίγουρες είναι σε μεγάλο ποσοστό ο Μακεδονικός Φούφα από την Κοζάνη και ο Πυρσός Γρεβενών από τα Γρεβενά.
Από εκεί και πέρα γίνεται ένας… κακός χαμός. Ας ρίξουμε μία ματιά τις γίνεται:

Στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος ισοβαθμούν στην κορυφή η Δάφνη Λιβανατων, ο Ολυμπιακός Λαμίας και η Στυλίδα και ακολουθεί σε απόσταση δύο βαθμών ο Αστέρας Σταυρού.

Στην Μαγνησία, το πρωτάθλημα βρίσκεται στην φάση των play off, με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι του Ρήγα Φεραίου και της Αγίας Άννας που ακολουθούν και δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση.

Στην ΕΠΣ Λάρισας, όπου πάλι βρισκόμαστε στην διαδικασία των play off, ο Δωτιέας Αγιάς έχει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι του Φαλανιακου και εκτός απροόπτου θα στεφθεί πρωταθλητής.

Τέλος, στα Τρίκαλα υπάρχουν δύο όμιλοι όπου οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες θα παίξουν μπαράζ μεταξύ τους για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Στον πρώτο όμιλο έχει τελειώσει η υπόθεση, μιας και τα Μετέωρα εξασφάλισαν την πρωτιά.

Στον δεύτερο όμιλο έχουμε θρίλερ, αφού τρεις ομάδες και συγκεκριμένα το Νεοχώρι, την Δήμητρα και ο Πύργος παλεύουν για την πρωτιά με το Νεοχώρι να είναι πρώτο και να έχει σε απόσταση ενός βαθμού την Δήμητρα και τριών τον Πύργο, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος..