ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΡΚΑ

Η νέα διοίκηση στον ΑΟ Σελλάνων σήκωσε μανίκια και άρχισε να οργανώνει την ομάδα, κλείνοντας το θέμα της τεχνικής ηγεσίας και προσθέτοντας κάποιους ακόμη ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Στο ζήτημα του Προπονητή ο Γιάννης Μπουρνάκας, το όνομα του οποίου από την πρώτη στιγμή έπεσε στο τραπέζι της νέας διοίκησης, ανακοινώθηκε επίσημα και αναλαμβάνει για μία ακόμη σεζόν τα ηνία της ομάδας του Προαστίου.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν οι προσθήκες του Κεντρικού Αμυντικού Α. Καρλιάμπα, του επιθετικού Στέφανου Πρισακάρου και του Μεσοεπιθετικού Κλόντιαν Μούρη .Ανανεώθηκε η συνεργασία με τους Δημήτρη Τζουμάκη και Δημήτρη Τσάγκα και έπεται συνέχεια…
Στον Ατρόμητο Παλαμά. συνεχίζουν τα φιλικά προετοιμασίας.

Οι ”πράσινοι” αντιμετώπισαν σε ένα ακόμη φιλικό, τον φιλόδοξο φέτος Αστέρα, στο γήπεδο της Φαναρίου. Ο Τάκης Παραφέστας δοκίμασε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια να προχωρήσει το μοντάρισμα και να βρει η ομάδα πατήματα.

Η ομάδα του Παλαμά ηττήθηκε 1-0 από τον αντίπαλό τους και έδειξε ότι θέλει ακόμη δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα που απαιτούνται, καθώς πρόκειται για μία ομάδα με πολλά καινούργια πρόσωπα.