Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Η μητέρα των τριών κοριτσιών, που πέθαναν μέσα σε 32 μήνες, στην οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, δεν παραδέχεται την εμπλοκή της στον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η 33χρονη συνεχίζει να κρατείται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στα κρατητήρια, μέχρι και την απολογία της, την ερχόμενη Δευτέρα (4/4), στην 18η ανακρίτρια.

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη (31/3) αρνήθηκε να αναλάβει την υπέρασπισή της και ο διορισμένος ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου, μετά από την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα.

Στη ΓΑΔΑ, βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (31/3) η μητέρα και η αδερφή της για να της δώσουν τα προσωπικά της αντικείμενα Την ίδια ώρα, ο πατέρας των παιδιών φέρεται να ήταν παρών στο δωμάτιο της 9χρονης μόνο κατά το πρώτο βράδυ της νοσηλείας του. «Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σοκαρισμένος. Αναμένει να λάβει γνώση της δικογραφίας και αμέσως μετά θα τοποθετηθεί δημοσίως» αναφέρει ο συνήγορός του, Δημήτρης Καράμπελας.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών πλέον μπαίνουν οι τρεις τελευταίες ημέρες ζωής της 9χρονης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα επεισόδια του παιδιού άρχισαν όταν έφυγε ο πατέρας από το νοσοκομείο. Η κεταμίνη που ανιχνεύτηκε στο παιδί προκάλεσε και τον θάνατό του μόλις σε λίγα λεπτά. Οι μαρτυρίες των γιατρών ήταν αυτές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις έρευνες.Αναφορικά με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, αναμένεται να ζητηθούν νέες τοξικολογικές εξετάσεις για την ύπαρξη κεταμίνης.