Σταματημό δεν έχει η μεταγραφική δραστηριότητα της Αναγέννησης που βάζει τις τελευταίες “πινελιές” στην προσπάθεια να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα για το νέο πρωτάθλημα της super league 2.

Οι “κιτρινόμαυροι” που έχουν διαμορφώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, ανακοίνωσαν πριν απο λίγο και την απόκτηση του Μανώλη Ροβίθη. Ο 29χρονος ακραίος έχει πλήθος παραστάσεων και έρχεται στην ομάδα της Καρδίτσας από την Κύπρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μανώλη Ροβίθη. Ο Μανώλης γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 1992 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Βύζαντα Μεγάρων, πριν μεταγραφεί στον ΟΦΗ. Μετά από μια τριετία(2012-15) στην Κρήτη, μετακόμισε στην ΑΕΛ. Την επόμενη σεζόν επέστρεψε και πάλι στον ΟΦΗ, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Σπάρτης. Την τριετία (2017-20) αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εργοτέλη, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου με την Αλκή Ορόκλινη.
Μανώλη καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Θα θέλαμε να σου ευχηθούμε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»