Μια πραγματική… “πλημμύρα” η Αναγέννηση μετέτρεψε το παραδοσιακό θεσσαλικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου σε… περίπατο κερδίζοντας με το εμφατικό 4-0 και επιτυγχάνοντας μια τεράστια σε σκορ και σε αξία νίκη!!!

Οι “κιτρινόμαυροι” μέσα σε καταρρακτώδη βροχή στο δεύτερο ημίχρονο… “βούλιαξαν” τους αντιπάλους τους και επικράτησαν με ένα σκορ που ανάγκαζε τους Βολιώτες να ζητούν στο τέλος συγγνώμη από τον κόσμο τους!

Αντίθετα ο κόσμος της Αναγέννησης που γέμισε πάλι το Στάδιο, έστηνε ένα… πάρτι στις εξέδρες μη μπορώντας να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του απο την μεγάλη νίκη που συνοδεύτηκε και από μια εξαιρετική εμφάνιση!

Αν και η ομάδα του Αμανατίδη είχε ένα ψυχολογικό ντεζαβαντάζ με την απώλεια του πέναλτι στο 8′ της αναμέτρησης (ο Ξενοδόχοφ νίκησε τον Πλέγα) κατόρθωσε στο 38′ με ένα μακρινό φάουλ του Μάρτιν Μπενγκόα να προηγηθεί με 1-0!

Το πρώτο ημίχρονο που ήταν ανοιχτό και με μια αντιγωνιστική ομάδα του Ολυμπιακού προδιέθεται για μια ανάλογη συνέχεια. Είχαν όμως διαφορετική άποψη οι.. τύποι που φόρεσαν τα κίτρινα και στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ήταν ισοπεδωτικοί!

Με σκόρερς τους Γκίνη, Κοτσώνη και Βιδάλ ανέβασαν τον δείκτη του σκόρ στο 4-0 μέσα σε ένα παραλήρημα από τους φίλους της Αναγέννησης που βρίσκεται μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με έναν βαθμό μακριά από την κορυφή που καταλαμβάνει η Βέροια που επικράτησε με 1-0 των Τρικάλων…

Αναλυτικό ρεπορτάζ, φάσεις και γκολ από τον θρίαμβο της Αναγέννησης στην εκπομπή “Στη Σέντρα” από τη Θεσσαλία TV.