Μέρες Μαρτίου θα ζήσουν και πάλι οι πολίτες της χώρας καθώς αύριο Πέμπτη ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει ολικό lockdown στη χώρα.

Μέχρι στιγμής, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η χρονική διάρκεια του lockdown θα είναι τρεις εβδομάδες ενώ δεν αποκλείεται να διαρκέσει έως και ένα μήνα. Έτσι όπως και στην πρώτη καραντίνα του Μαρτίου οι πολίτες για να μετακινούνται θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα στο 13033 προκειμένου να δικαιολογήσουν τις μετακινήσεις τους.

Ανοιχτά θα παραμείνουν μόνο:

  • Φαρμακεία
  • Σούπερ Μάρκετ
  • Βιομηχανίες
  • Βιοτεχνίες
  • Pet Shop
  • Πρατήρια βενζίνης

Το χονδρεμπόριο, η βιομηχανία, τα ξενοδοχεία, καθώς και τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τα γυμνάσια θα συνεχίσουν να λειτουργούν, αλλά στα λύκεια και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα τα μαθήματα θα γίνονται με υποχρεωτική τηλεκπαίδευση.

Τελευταίες Ειδήσεις Σήμερα

Ο ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News
Ακολούθησε την εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News!
Όλες οι εξελίξεις στην περιοχή της Καρδίτσας και ευρύτερα της Θεσσαλίας