Το έγραψε με τρόπο που έμεινε ανεξίτηλο και διαχρονικό ο Πορτογάλος συγγραφέας Ζοζέ Σαραμάγκου:

«Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα τη μάνα που σας γέννησε.»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε προχθές στα προκριματικά παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και στον αγώνα της Φενερμπαχτσε με την Ελσίνκι.

Ο ποδοσφαιριστής Μοχάμεντ Γκουμούσκαγια, πέτυχε το μοναδικό γκολ για λογαριασμό της Τουρκικής ομάδας που επικράτησε με 1-0.

Στον πανηγυρισμό που ακολούθησε, έκανε την απέλπιδα προσπάθεια (μπορεί και μηχανική) να βρει το σήμα της Φενέρ για να το φιλήσει και να το επιδείξει στους φιλάθλους που πανηγύριζαν!

Φευ!!!

Οσο και να έψαχνε, δεν μπορούσε να το βρει διότι απλούστατα δεν υπήρχε!!!

Στις νέες φανέλες της Puma υπάρχει μόνο το όνομα της εταιρίας, το όνομα της ομάδας (πάλι καλά) το σήμα του χορηγού που είναι μια κατασκευαστική εταιρία.

Το σήμα της ομάδας κρίθηκε περιττό!!!

Η απόλυτη δικαίωση του Ζαραμάγκου!!!

Θ.Κ.

Δείτε πιο κάτω το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο.