Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, στον… “πλανήτη Αναγέννηση”, δεν γνωρίζουν κι αυτοί τι πρόκειται να συμβεί.
Όπως έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη οι “κιτρινόμαυροι” είναι από τους συλλόγους που έχουν πληγεί τα μέγιστα από την επιβολή του δεύτερου και πολύμηνου Lockdown καθως διατηρούσαν βλέψεις πρωταθλητισμού και είχαν επενδύσει ξοδεύοντας αρκετά χρήματα για μεταγραφές και τη διάρθρωση ενός ρόστερ ικανού να πρωταγωνιστήσει.

Και μπορεί στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές να έκαναν δύο ισοπαλίες (με Ατρόμητο Παλαμά και Ελασσόνα που ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις), αλλά βρίσκονταν σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση και συγκεκριμένα δύο βαθμούς.
Μάλιστα αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα, το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνα στην Κοζάνη με τον Μακεδονικό Φούφας κι αν κέρδιζαν τη στιγμή που η Καρίτσα που προπορεύονταν, θα έκανε το αγωνιστικό της ρεπό, θα περνούσαν πρώτοι!

ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Τις τελευταίες ημέρες και υπό τις νέες εξελίξεις που είχαμε με το “πράσινο φως” από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τις προπονήσεις, αλλά και την εισήγηση της επιτροπής πρωταθλήματος για επανέναρξη της Γ’ Εθνικής στις 28 Μαρτίου η ομάδα μπήκε στη διαδικασία επιστροφής στη δράση.

Ετοιμάστηκαν τα γήπεδα στο προπονητήριο “Γιώργος Μπαζής”, έγιναν οι επαφές μεταξύ παικτών και προπονητή, αλλά σαφέστατα δεν είναι ούτε αυτό εύκολη υπόθεση καθώς κάποιοι παίκτες είναι μακριά.
Αρχικά είχε οριστεί η προηγούμενη Δευτέρα ως η πιο πιθανή για την πρώτη προσυγκέντρωση στο γήπεδο, αλλά αυτό δεν συνέβη. Η συγκέντρωση τελικά θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα στο Γιώργος Μπαζής.