Τα Σαββατοκύριακα στη νέα αθλητική σεζόν, αποκτούν μια διαφορετική αξία για την Καρδίτσα με την δυναμική που αναπτύσουν οι δύο εκπρόσωποι μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, η Αναγέννηση και ο ΑΣ Καρδίτσας!

Η σχέση των διοικήσεων των δύο συλλόγων είναι εξαιρετική και προχθες είχαν την ευκαιρία οι πρόεδροι Δημήτρης Παπαιωάννου και Χρήστος Δεληγιάννης να τα πουν απο κοντα μαζί με συνεργάτες τους και μέλη των διοικήσεων, αλλά και τον Πέτρο Γαλάνη, Γενικό Γραμματέα του Δήμου Καρδίτσας που είναι δίπλα και στις δύο προσπάθειες.

Ο ΑΣΚ εξέδωσε και δελτίο τύπου που αναφέρει:

«Σε ενωτικό κλιμα και με πολύ καλή διάθεση οι διοικήσεις της Αναγέννησης Καρδιτσας και του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ δειπνήσανε μαζί το βράδυ της τρίτης και συζητήσανε βασικά θέματα της κάθε προσπάθειας!

Αμφότεροι οι δυο πρόεδροι Δεληγιαννης και Παπαδημητριου δήλωσαν έμπρακτα την στήριξη του ενός προς τον άλλον,τονίζοντας ότι οι δυο αυτοί σύλλογοι εκπροσωπούν την Καρδιτσας μας στο πανελλήνιο σε διασυλλογικό επίπεδο και ο κοινός τους στόχος είναι να τονώσουν το αθλητικό κίνημα της περιοχής και να βοηθήσουν στο να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα προσφέροντας τους πλούσιο θέαμα!

Οι βλέψεις και οι στόχοι των δυο ομάδων είναι υψηλοί και το σίγουρο είναι ότι τα Σαββατοκύριακα πλέον αποκτούν τεράστιο αθλητικό ενδιαφέρον για το φίλαθλο κοινό της πόλης μας! Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά…
Ραντεβού στα γήπεδα…»