Σαρωτικός ήταν ο ΑΣΚ στο παιχνίδι με το Παγκράτι που έγινε στο μεγάλο κλειστό της πόλης μας για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας επικρατώντας με το εμφατικό 109-64!

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική αφού οι “κυανόλευκοι” χωρίς να έχουν στη σύνθεσή τους τον Γιάννη Μπουρούση “σκόρπισαν” τους αντιπάλους τους και το μόνο ζητούμενο για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν να δουν ποια θα είναι η έκταση της νίκης και ν’ απολαύσουν βεβαίως όμορφο θέαμα από τους παίκτες του Δημήτρη Λιόγα.

Μια καταπληκτική ομάδα που απολαμβάνουμε φέτος στην πόλη που έφθασε αισίως στην 15η νίκη στο πρωτάθλημα, μετράει μόλις μία ήττα και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα οδεύοντας με αυτοπεποίθηση προς τον μεγάλο και υπερβατικό στόχο της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΑΣΚ προηγήθηκε με 26-11 για να κλείσει το ημίχρονο με 44-31

Στην τρίτη περίοδο η διαφορά άνοιξε ακόμη περισσότερο (74-47) για να φθάσουμε στο εντυπωσαιακό 109-64 που δεν αφήνει περιθώρια για ιδιαίτερες αναλύσεις.

Η ομάδα συνεχίζει προσηλωμένη απόλυτα στο στόχο της, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη καθώς απομένουν πολλά, κρίσιμα και ενδιαφέροντα παιχνίδια και όλοι μια γροθιά είναι αφοσιωμένοι στη συνέχεια.

Σε λίγο όλα οι σκόρερς του αγώνα και όλα τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής.