Η αδιάκοπη αγωνιστική δράση συνεχίζεται σήμερα για την Αναγέννηση που μετά τις δύο εξόδους που είχε σε Αριδαία και Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες ημέρες, επιστρέφει στο Δημοτικό Στάδιο και υποδέχεται τη Νίκη Βόλου.

Το Θεσσαλικό ντέρμπι με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά διεξάγεται στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της super league 2 και σίγουρα συγκεντρώνει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Πέρα από το γόητρο που πάντα παίζει ρόλο σ’ αυτές τις αναμετρήσεις έχουμε και την ουσία. Κι αυτή αφορά στην προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων” να συνεχίσουν αυτή την πρωταγωνιστική πορεία που διαγράφουν στο πρωτάθλημα και να προσθέσουν κι άλλους βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Με τις βαθμολογικές απώλειες κυρίως σε Ηγουμενίτσα και Θεσπρωτό έμειναν πίσω από τη μάχη της κορυφής καθώς η Βέροια “ξεμακραίνει” αγωνιστική με αγωνιστική περισσότερο.
Ωστόσο επειδή μπροστά μας έχουμε ακόμη σχεδόν έναν ολόκληρο γύρο πρωταθλήματος αλλά η Αναγέννηση επιπλέον και τρία ματς που είναι εξ αναβολής, η προσπάθεια δεν πρόκειται να εγκαταλειφθεί.

Η ομάδα θα ψάχνει τη νίκη σε κάθε ματς και όπου βγει. Το ταμείο, άλλωστε, θα γίνει στο τέλος σε μια χρονιά ιδιαίτερη που για πρώτη φορά ύστερα από τρεις δεκαετίες μπήκε (από την αρχή μάλιστα) στόχος πρωταθλητισμού!
Δεν έλλειψαν οι παραφωνίες κατά τη διάρκεια αυτής της πρσοπάθειας με αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της διαιτησίας κυρίως σ’ ο,τι έχει να κάνει με την εύνοια της Βέροιας που πλέον είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο που ασχολείται, αλλά και κακοτυχιές όπως η διακοπή λόγω του κορωνοϊού.

Η Αναγέννηση είναι η ομάδα που “χτυήθηκε” περισσότερο από κάθε άλλη από την αγωνιστική απραξία (έπαιξε σε έναν ολόκληρο μήνα μόνο ένα παιχνίδι κι αυτό για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό!) με όλους τους παίκτες να έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό!

Μάλιστα όλο αυτό συνέβη ακριβώς στο σημείο εκείνο όπου είχε φορμαριστεί και πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’ στο Κερατσίνι.
Εκτοτε η εικόνα της ήταν πολύ διαφορετική και προσπαθούσε να βρει το βηματισμό της έχοντας ν’ αντιμετωπίσει πάρα πολλά εμπόδια και συν τοις άλλοις και τραυματισμούς.

ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ
Επιστρέφοντας στο σημερινό παιχνίδι με μια ομάδα που επίσης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με πρωταγωνιστικές βλέψεις και είναι κι αυτή πάρα πολύ καλή, οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη θα προσπαθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους να κατακτήσουν το τρίποντο και να διατηρήσουν αυτές τις καταπληκτικές επιδόσεις στο Δημοτικό Στάδιο όπου έχουν μόνον νίκες έχοντας δεχθεί μάλιστα μόλις δύο γκολ.

ΣΤΙΣ 2.45 μ.μ. Η ΣΕΝΤΡΑ
Το σημερινό πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 2.45 μ.μ. Ρεπορτάζ καλύτερες στιγμές και παραλειπόμενα στην απόψινή εκπομπή “Στη Σέντρα” (9.30 μ.μ.)