Μια αθλητική γιορτή, απ’ αυτές που μας έχουν λείψει πολύ στην Καρδίτσα τα τελευταία χρόνια, έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο!

Η Αναγέννηση υποδέχθηκε την ομάδα του Ολυμπιακού με τους παίκτες που θα τη συγκροτούν για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της super league 2 μπροστά σε 2.000 και πλέον φιλάθλους που προσήλθαν στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας!

Ήταν ένα πολύ όμορφο βράδυ και ταυτόχρονα ένα σημαντικό τεστ για τους “κιτρινόμαυρους” ενόψει των επίσημων υποχρώσεων για τη νέα σεζόν.

Το συγκρότημα της Kαρδίτσας πιστοποιώντας για άλλη μια φορά τις δυνατότητες που διαθέτει επικράτησε με σκορ 2-0 του μεγάλου αντιπάλου με γκολ που σημείωσαν ο Αθανασιάδης στο 32′ και ο Μπιανκόνι στο 83′.

OΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Η Αναγέννηση ξεκίνησε με τους Ντιμίτροβιτς, Κουτρομάνος, Ανδρέου, Κοτσώνης, Γκουγκούδης, Πλέγας, Γκίνη, Μάνιος, Λώττας, Ξέρρας και Αθανασιάδης

Ο Ολυμπιακός με προπονητή τον Αριελ Ιμπαγάσα με τους Νίκας, Κίτσος, Γκαλιάνι, Μπαγκαλιάνης, Κινκούε, Ντόη, Πινακάς, Ξενιτίδης, Μαρίνος, Τσέλιος, Βοΐλης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι:
Αναγέννηση: Μ.Θεολόγης, Μπάλλας, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης, Μπακρατσάς, Λαγός, Μπραμπίγια, Μπιανκόνι, Πολίτης, Β.Θεολόγης, Οικονόμου

Ολυμπιακός Β: Στουρνάρας, Νίκολιτς, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Μαυρούδης, Προκοπίου.